• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sobotnio!

Moje dziecko własnie oznajmiło nam, że poprosi Gwiazdora o skrzypce :szok: mam nadzieje, że jej to szybko minie, hehehe.... Muszę ją zaprowadzić gdzieś aby zobaczyła, że to nie takie łatwe i nie jest to zabawka na chwilę!

Hej!

Ja dzisiaj ogarnelam totolanie chalupke,takze mam juz wysprzatane,firanki jeszcze wyprac i powiesic ale to na dniach juz zrobie,przed swietami tylko troszke przelece ze tak powiem z wierzchu ;-) i juz....w tygodniu zostaje mi kuchnia-robienie,pieczenie itp...prezenty powoli pakuje,rety ile tego i kurcze jeszcze dla wszystkich nie mam...a u nas taka tradycja ze kazdemu jakis drobiazg a dzieciom cos drozszego,a ze 30 osob jak nic...prezenty sie pod choinka nie mieszcza,mimo ze jest mega duza i galezie od spodu poobcinane...

Iza,to ci Martynka ma zyczonka od Gwiazdorka :szok:;-)...

Zglodnialam cos,chcialam nie jesc kolacji ale chyba nie dam rady ;-),hmm...i tak dobrze wygladam a trzeba dbac o forme przed swietami :tak:;-)...

Dobrej nocki....:-)

rewelacyjny chlopak !!

kasiulka - mnie pozadki czekaja :) jedynie gotowac nic nie musze bo to mamcia zrobi.

mysle jeszcze nad tym jak ozdobić stół ...

obejrzyjcie filmik. usiadlam na tylek jak to obejrzałam :)
[video=youtube;2890FeDSIWs]http://www.youtube.com/watch?v=2890FeDSIWs[/video]

reklama
Hej,

witam poweekendowo !

Mnie rajstopy tez nie pomagają :no: Mam taki puchowy płaszcz do pół łydki i to jedynie mnie ochrania przed zamarznięciem :baffled:. Ale w stopy to mi wiecznie zimno.....Mam w planach zakup mega ciepłych sniegowców, bo już nie wiem co robić.

Iza no no no to się zapowiada wiele muzyki w domu....:tak:

Mój M. w sobotę "wylizał" łazienkę....z odsuwaniem pralki, zdejmowaniem uszczelek z kabiny włącznie. Ale mam teraz jak w nowej :-). Zawsze mnie obdarza takim "prezentem" ale tylko raz w roku na Świeta hihihihi.

W piatek mieliśmy Jasełka w przedszkolu. Potem spotkanie rodzinne przy ciastku i kawce.....było miło. W środę Wigilię mają dzieci z całego przedszkola. Będą dania postne i Gwiador......
Ja prezenty tez jeszcze kompletuję.....a miałam w planach załatwić to dawno, żeby teraz spokojnie na Świeta oczekiwać :-(.

A co do tej Ukrainki z Mam Talent, super sprawa - widziałam to juz jakiś czas temu. Moim zdaniem to jest talent na miarę tego programu. Bo przy całym szacunku i uznaniu dla tej dziewczynki co wygrała u nas jakoś śpiewacy mi nie odpowiadają w tego typu programie. Od tego są Idole, Szansy na Sukces i takie tam.......
No ale u nas jakoś ciekawych talentów brak i w finale było bardzo dużo wokalistów :baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry