• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja teraz też trochę "oszczędzam" na nich i nie stosuje na co dzień bo juz nie wiele zostało w buteleczce. A ja nie mogę nie mieć w domu perfum ulubionych i całej nie otwartej butelki syropu Pulneo dla dzieciaków ot takie zboczenie :-D

reklama
Izka - ja uzywam Diora Pure Poison - delikatny i trwały!!

Ja na codzien uzywam podrobek z FM , a na wyjscia oryginały :) szkoda mi :)

Multikino zaliczone dzisiaj :) za tydzien tez idziemy :)

Hej!

Sali,moja juz nie raz spadla z normalnego lozka,byl czas ze trzeba bylo ja zabezpieczac poduchami itp,moze to tez dlatgo ze od pierwszego dnia nigdy nie spala w swoim lozeczku ;-)...dlatego mam obawy co do spania na gorze...

Co do perfum ja jestem od lat wierna D&G Light Blue :-):-):-)...jak psikne sie czyms innym to pote przez kilka dni mam migrene :no:...

Sali dobrze pamiętasz. Wtedy portfel się znalazł :D Był pod łóżkiem mocno wciśnięty a że coś jeszcze dziewczynom spadło to odsunęły łózko i przy okazji portfel znalazły. Teraz z ta chorobą kiepsko wyszło, ale z tego co wiem to przez dwa dni prawie połowa obozu była chora więc w sumie nie ma się co dziwić, ze jeden od drugiego złapał. Wiadomo jednego postawi lekarstwo na nogi po jednym dniu innego nie. Ewka należy do tych co muszą przynajmniej z tydzień leżeć. Podejrzewam więć, że po powrocie i tak czeka nas lekarz.

reklama
Kasiulku w takim razie rozumiem twoje obawy;)
Agnieszko Adas przesłodki,powiedz mi gdzie mieliście chrzciny,jakos dziwnie znajome mi to miejsce??Czy to jest na gajowej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry