reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama

Melanie pisze:
ale zdania i tak nie zmienam, że on i...
że mamuśka jego....
hyhyhy

eh...moja tesciowka jest expertem od dzieci... udziela mi rad przez tel( szczesliwie nie dojedzie z kazda pierdola z 3miasta do bydzi)...dochodzi dotego ze przestaje odbierac...a kiedy moj Bartek cos przeskrobie mowi ze faceci w tej rodzinie tacy juz sa i nic sie nie da zrobic...motyla noga hehehe
ja mysle ze facet jest taki jak go mamusia wychowala...i tyle.

nie mielismy oplaconej poloznej, lekarzowi tez nie placilismy (moze to o to chodzilo ?) efekt jest taki ze nie chce wiecej dzieci rodzic trauma i tyle.

witanko ale sie od wczoraj rozpisalyscie ::) mialam dzis duzo do czytania :)
wczoraj zapomnialam powitac nowe forumowiczki wiec poprawiam sie i witam serdecznie ;D
chyba wieczorem jest tu najwiekszy ruch w interesie wiec postaram sie wpasc zeby z Wami poklikac ;) :)

reklama
a u nas to juz obiadek byl...zupka warzywna z dodadkim kaszki kukurydzianej...blehhhhhhhhh ohydne bez soli ale Tymek zadowolony ;D Zrobilismy tez przeglad tymkowej szafy i... znowu reklamowka za malych juz ciuszkow... moze ktorejs z was sie przydadza? Rozmiar 62-68,niektore prawie nie noszone i calkiem ladne - chetnie oddamy. Mamy tez do oddania paczke mleczka nan1, dwa sloiczki zarelka(z mleczkiem w skladzie a Tymuch ma skaze), wanienke i gazety o tematyce dzieciecej(za friko zeby nie bylo watpliwosci) Mieszkamy w srodmiesciu wiec jak ktos potrzebuje cos z tego co mamy na zbyciu to mozemy sie umowic na spacerek czy cos.
Jak spieracie plamy po marchwi z ubranek? Jakos nie schodzi to dziadostwo...buuuu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry