• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej!

Ale zimno....:szok:

Sali dziekuje raz jeszcze :-):-):-) wlosy mam super,polecam z calego serca ;-):tak:...jak weszlam do domu to moj do mnie mowi jasnosc widze,widze jasnosc :-D;-) a potem ale cie opitoliła :-D...najwazniejsze ze mi sie podoba...no jemu tez ;-)...
No wlasnie tyle siedzialysmy i gadalysmy a mi to calkiem z glowy wypadlo...

BORYSEK,WSZYSTKIEGO NAJ!!!

Ale piękna pogoda się zapowiada na dzisiaj. A moje chłopaki chore, kaszlą tak że prawie płuca wyplują, ale na szczęście na razie bez antybiotyków. Mam postanowienie na dzisiaj---------umyję dwa okna :szok:

Witam słonecznie...wiatr przepedził chmury i mamy piekne słoneczko;)

Ja nigdy nie pracowałam jako fryzjerka,bardziej działam jako "wolontariusz"po rodzinie i znajomych haha

Witam!
Piękna pogoda, zdrówko już małemu dopisuje, więc spacerek obowiązkowy.

Życze wszystkim przyjemnego weekendu, a Tobie Wronka udanej imprezki urodzinowej :-)

Sali, mam nadzieje, że kiedyś odwiedze Twój salon :-D

reklama
hej,

Spóźnione STO LAT dla Borysa......

Wczoraj nawet nie zajrzałam wieczorkiem na BB, bo siorka urodziła córeczkę o 18 i się wizyta przeciągnęła, bo małe świętowanko było....także w chcie bylismy ok 23.00 :rofl2:
Także siostrzenica Ula młodsza równy roczek od Wronkowego Borysa :-)

A ja dziś zrobiłam rekonesans w ciuchach Franka, bo się do remontu powoli przygotowuję......no i paszteciki robię z mięsem już na Święta. Czekam aż ciasto urośnie a jest tego sporo, bo muszę 3 domy obdarować. Jak ostygną to mrożę i potem do piekarnika podgrzać i jak świeżo pieczone....mniam. Do barszczyku w sam raz.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry