Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hmmm....jakie boksy w przewadze- toż tam 10 pokoi porodowych - pojedynczych oczywiście- oj JJ dawno chyba w dwójce nie byłaś- moze warto sie wybrać - oddział można zwiedzać bez problemu- jak zreszta wszędzie- ja z porodu w 2 zadowolona bylam- z opieki po gorzej- ale drugi raz po prostu odrazu olałabym siostry- jak po kilku dniach to zrobiłam- bo my tydzien byłysmy poporodowo:-( - i czulam sie jak w hotelu- miałam pokój 2os cały dla nas tylko- jakby nie było - 2 osoby :-)...zycze ci udanego kiszenia, ale cos czuję ,że to dopiero za jaki czas - juz w pojedynke ;-)hej,
... No i są trzy pokoje porodowe a nie boksy w przewadze jak na Szpitalnej......
Też mi to mówiąOd poniedzialku coraz lepiej z pogoda czyli zapowiada mi sie udany "urlopik"![]()
......ale ja mam obraz z przed 6 lat 

.....co za konowały 

.....ale już za małe 2 lata będzie lepiej 

Wy na plażę a ja w pieluchy.....ale już za małe 2 lata będzie lepiej
![]()