Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moje chłopaki właśnie także demolują swój pokój rozłożyli całe duplo na podłodze i mają wielki plac budowy, normalnie już się ładnie ze sobą bawią ale czasem jak coś się poprzestawia w główkach to tylko wióry lecą. Ja okienka pomyłam w sobotę bo tylko wtedy mam czas i siłę bo w tygodniu to jak wróce z pracy to mi się już nic nie chce a jeszcze plac zabaw, zakupy itp. Dziewczyny czy któras z Was ma dziecko w państwowym przedszkolu? Pytam bo chcę poznać opinie na temat zmiany systemu opłat. U nas w sumie będziemy płacić więcej niż do tej pory, ale o jakieś 30 złotych więc luz, ale z kolei fajnie ze oddają pieniązki jak dziecka nie ma. Ale osoby które mają różny czas pracy to mają trochę pod górkęA ile Gabryska ma latek??
Atu a co mała Gabryska ci zrobiła z pokoikiem??Nie widziałyscie co robia dzieciaczki:?
) za która się z całą pewnością wezmą, a poza tym poszkodowani są ci którzy np pracują w systemie zmianowym i raz prowadzają przez tydzień np od 6 do 14 a kolejny tydzien od 12 do 18 i oni muszą opłacić cały miesiąc od 6 do 18 chociaż ich dzieci sa tak naprawdę w przedszkolu po kilka godzin tak samo jak wszystkie inne. No ale suma summarum u nas opłata się prawie wcale nie różnimój Seweryn ma 6 lat, ale jak był mały....szkoda słów, anielska cierpliwość do niego to mało powiedziane...ale już wyrósł z tego....dzieci jak sie wspólnie bawią to miewają.."oryginalne" pomysły...tym bardziej w wieku wczesnym... więc nie rozumiem o co burza,dogadajcie się jak dorosłe osoby a nie roztrząsacie na forum...dziecinada,gorzej jak Wasze pociechy...![]()
Ale gorąca atmosfera, nie lubie takichMoje chłopaki właśnie także demolują swój pokój rozłożyli całe duplo na podłodze i mają wielki plac budowy, normalnie już się ładnie ze sobą bawią ale czasem jak coś się poprzestawia w główkach to tylko wióry lecą. Ja okienka pomyłam w sobotę bo tylko wtedy mam czas i siłę bo w tygodniu to jak wróce z pracy to mi się już nic nie chce a jeszcze plac zabaw, zakupy itp. Dziewczyny czy któras z Was ma dziecko w państwowym przedszkolu? Pytam bo chcę poznać opinie na temat zmiany systemu opłat. U nas w sumie będziemy płacić więcej niż do tej pory, ale o jakieś 30 złotych więc luz, ale z kolei fajnie ze oddają pieniązki jak dziecka nie ma. Ale osoby które mają różny czas pracy to mają trochę pod górkę
, z tego co wiem to nie oddają, tzn oddaja tylko stawkę zywieniową tak jak do tej pory. Wlaśnie wrócilam z zebrania w przedszkolu. Dla mnie ten nowy system to paranoja jakas, jak nic wszystkim urudnili zycie.