• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga...fajna kuchnia, troche podobna do mojej heheheh, tylko mam wiecej jasniejszych elementów ;-)

atu....ech...ja bym gdzies wybyła...zazdroszcze...matko, nie pamiętam kiedy ostatni raz gdzies wychodzilam sama:szok:

reklama
najdrozsze w kuchni sa "mechanizmy" nietrzaskające zawiasy i szuflady :D i górne fronty hehe :) ale reszta to taka zwykła jest :)

Projekt mój własny :D z każdym szczególikiem hehehe ;)

ja tak raz w miesiacu wybywam z domu na wieczor:)

Ja do niedawna co tydzien w sobote lub piatek wybywałam ale chyba sie starzeje ,albo stwierdziłąm ze latem to wole na powietrzu niz w klubie siedziec;)Dzisiaj miałam isc na karaoke do Kubryka no ale słomiana wdowa jestem hehe;)
Odbije sobie niebawem;)

najdrozsze w kuchni sa "mechanizmy" nietrzaskające zawiasy i szuflady :D i górne fronty hehe :) ale reszta to taka zwykła jest :)

Projekt mój własny :D z każdym szczególikiem hehehe ;)

Aga wiem coś na ten temat, my za naszą kuchnię też fortunę zapłaciliśmy (oczywiście jak dla nas), no własnie te mechanizmy nietrzaskające zawiasy i szuflady prawie nas "zjadły" kolor kuchni w zasadzie prawie taki sam, tylko ja mam fronty w takim samym kolorze jak cała kuchnia a jeśli chodzi o projekt, to też był mój własny.
Twoja kuchnia jest THE BEST

Hej!

Aga,kuchnia ładna;)...jeszcze troche i bedzie juz wszystko git:)...

Trzeba korzystac z zycia i zaczac wychodzic.Ja od roku mam babskie piatki...latem to tak jak Sali wole spedzac czas na powietrzu niz dusic sie w klubach;) a starosc swoja droga,hehe...
wczoraj zasnelam o 20tej razem z dzieckiem i spalam do 5tej jak niemowle ha ha...to starosc czy zmeczenie,hehe??

Hej!

Trzeba korzystac z zycia i zaczac wychodzic.Ja od roku mam babskie piatki...latem to tak jak Sali wole spedzac czas na powietrzu niz dusic sie w klubach;) a starosc swoja droga,hehe...
wczoraj zasnelam o 20tej razem z dzieckiem i spalam do 5tej jak niemowle ha ha...to starosc czy zmeczenie,hehe??

napewno zmęczenie...heheheh ;-)

reklama
Hej!

Kasiulka jaka starość ??? Pewnie to tylko zastrzyk energii na cały weekend !!!

AGA trzymaj się !!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry