Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aga kuchnia fajna, ale nie zazdroszcze tego całego remontowania itp, ja to najgorzej wspominam, na koniec to juz mi bylo wszystko jedno byle tylko się skończyło. A co do samotnego wyjscia to ja sama wychodze 1. do pracy i 2. do lekarza![]()
To, że ktoś ma więcej niz inni nie upowaznia nikogo do tego by mu cos psuc. No ale, ja się nie wypowiadam bo nie znam sytuacji, nie było mnie tam, więc myśle, że nie moja to sparawa;-)Atu nie narzekaj juz tak bardzo...dałas fortune na kuchnie jezdzisz na wakacje zagraniczne,jedni moga pomarzyć ;(Jedna pensja to u niektórych wiecej niz 3 miesieczne wypłaty;/;(My mamy jedna marna pensje i gdyby nie dziadek było by ciezko,jak pojde do pracy to dostane marny 1000 i bedzie na czynsz i przedszkole;(Dlatego trzeba sie pocieszac ze inni maja gorzej![]()
J.w. Myśle ,ze czas skonczyc ten temat, a ostateczne rozwiazanie zostawmy stronom w tym uczestniczacym. Myslę,ze nic Nam do tego.Mój też przyniósł dziś ze szkoły jakiegoś wirusa chyba, bo chusteczek prawie brakuje...Wiec wszystkim mamom i ich pociechom życze zdrówkaA my jutro wyjeżdżamy z moim na week nad morze dobrze się bawić, a dziecię u dziadków...Atu, ale przecież bardzo tobie zależało na tych pieniądzach, a tu taka metamorfoza...Niebywałe... Chyba powiedziałaś małżonkowi o tych wpisach tu i dobrych wszystkich naszych radach...To cię udobruchał...Miło z jego strony. A tymczasem życzę wszystkim spokojnej i przespanej nocy
![]()