• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anka,dzieki za nr,zapisalam:)

Atu,jak Ty dajesz rade:(???

Podklad uzywam tez z AA:))

Ja wczoraj wieczorem miala wypadek,aaa mialo mnie nie byc i nic by sie nie stalo;(...zmiazdzylam sobie palec,rozkladajac kanape;(,w sumie to dobrze ze mialam tipsa bo troche mi oslonil mojego paznockia,tak to nie wiem co by bylo...a palec spuchniety,opuszek siny,paznokiec polamany w dwoch miejscach,krew leci od wczoraj,ogolnie masakra...potrzebne mi to teraz jak tyle roboty przede mna;/...dobrze ze to lewa reka....

Smutne z ta Julka:(((

reklama
No dobra ja już po zakupach. Chciałam kupić ten AA ale nie mogłam go znaleźć w Rossmanie. Szukałam w AA szukałam w tych gablotach z pudrami i nie znalazłam:no: Ale w zamian kupiłam to: Dream Mousse mam nadzieję że będzie ok. Kasiulka palca współczuje bo to boli jak sto diabłów a potem jest takie beznadziejne uczucie pustki pod paznokciem:confused:

Mucha,moglas przyjechac do nas do Rossmana,u nas byly bo na nie patrzalam:)))...a palec coraz gorzej;(...jeszcze troche porobilam a ciezko mi z tym cokolwiek robic;/,nie wim co mam z nim zrobic bo mam jeszcze resztke tipsa i tak to jakios dzwinie wszystko wyglada,mam nadzieje ze jak przestanie krwawic to jakos to spiluje,ałłłłłłłłłłłaaaaaaa:(

Aaa wlasnie skonczylismy choinke ubierac bo mi dzieciaki juz truje od kilku dni i tak coraz swiateczniej sie robi;)...

A u nas M powiesił lampki na bvalkonach i też jakoś tak lepiej. Kasiulka a gdzie ten Wasz rossman? Na Bratkach??? Ja byłam w Galerii Pomorskiej, nie lubię tego Ross bo jest taki mały i zatłoczony zawsze a ten przy rynku na Bartkach jest duzy i taki uporządkowany

Mucha bo te pudry sa tam gdzie kremy a nie gdzie kosmetyki.

Ja tego mussa nie lubie bo jest matujący a ja lubie rozswietlające.Tez Rossmana w galerii nie lubie;)

Sali a ja robie taki myk że mieszam podkład z odrobiną rozświetlacza i to dopiero na twarz, oprócz tego stosuje kulki rozświetlające i jest git. A ten wasz rosmann to koło mojego rynku jest:-D. A w krenach też szukałam:sorry2:

Ja jestem z urodzenia z Bartków (25 lat mieszkałam na Skłodowskiej) a teraz z Osowej. Ale rynek jest mi zawsze po drodze to nic że mam 10 km w jedną stronę ale sobota bez rynku nie jest zaliczona:cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry