• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja dzisiaj mialam klientke i pyta czy kaja do przedszkola chodzi a ja ze ona dopiero 3 w czerwcu bedzie maiala..a ona no co ty??myslalam ze ona ma 4 ,moj syn ma 3,5 to przy niej dzidzus hahaha..a ta kolory przy niej rozróżniała bo miala miśki,do 10 je policzyła heheheh

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Jeszcze tylko do 13.30 w pracy wysiedzieć i weekend:-D

Chociaż od rana mam kiepski humor bo jak usłyszałam info o tej niby porwanej Madzi to mnei zmroziło!!! SZOK! ale dla mnei ta wersja, że Madzia spadła tez jakaś mocno naciągana..

Sali04
ta masażystka, która polecasz to gdzie urzęduje??? Bo jeśli dobra to ja chyba będe musiała skorzystać! Od wczoraj latam w gorsecie i niby lepiej z moimi plecami ale nadal kiepsko... zabiegi (laserowo-prądowe) kończą mi się we wtorek i zobaczymy co dalej... Póki co chodze jak pokrzywiona! eh..

Dziewczyny mam jeszcze pytanie. Czy możecie polecić fryzjerkę/fryzjera??? Nie ukrywam, że Fordon byłyb najlepszą lokalizacją. Niestety moja fryzjerka wyjeżdża i robię rozeznanie w temacie:-(

Gosia ona dopiero sie uczy,znaczy jeszcze rok jej został albo teraz konczy...nie pamietam hehe.

Gosia a co robisz z włosami??Ja jestem fryzjerka ale bardziej w swoim otoczeniu wiec najpier musze wiedziec co i jak;)

Co do fryzjera to generalnie jak juz zaufam fryzjerce to może mi na łbie robić co jej się podoba jeśłi chodzi o cięcie. Zawsze zapierałam się, że krótkich nei chce a tak jakoś wyszło, że obecnie mam cięcie na irokeza. Nad uszami i do karku boki wygolone, środek dłuższy na całej długości cieniowany. Czyli taka fryka, że jak jednego dnia ułoże to przez kolejen 2/3 dni grzebienia nei tykam tylko rekoma modeluj :-D no i tu dużo zależy od dobrgo cięcia bo mam cienkie włosy i raczej nei za dużo ich więc musze miec frykę co optycznei powieksza mi ich ilość:D Generalnei tylko i wyłacznei jasne włosy (więc jestem wyczulona jakby mi ktoś zrobił blond koloru żółtego!!!!). Co tu dużo gadac mam *******.. na punckie włosów... Potrafię teraz rano wstawać (4.30) tylko po to żeby łeb umyć i miec zrobione włosy a nie wieczorem żeby się takie świezo umyte i ułożone oddusiły przez nockę
:sorry2:

Dzięki za namiary masażowe. Jak będę po kolejnej wizycie i będe widziała, czy takie "ugniatane" zabiegi moge mieć to na pewnie skorzystam.

Aaa co tu taka cisza???
Weekendos mamy a ja dzisiaj grzecznie w domku siedze bo jutro balety u Sali,urodziny ma:-)...wiec jutro szalejemy;-):tak:...

Goosiek,widze ze Ty jak moja bratowa ma p****** na punkcie wlosow a wara jak ktos ja dotknie,zabija;/...

Tak,tak mamy na tapecie biedna Madzie,rano az mialam ciarki jak sluchalam,ryczec sie chcialo,wierzyc sie nie chce..ciekawe co z tego wyniknie...oby szybko sie to rozwiazalo bo tyle ludzi zaangazowanych w ta akcje...rece opadaja...

No właśnie weekend za pasem a tu taka cisza. My imprezujemy w niedzielę bo mąż ma urodziny i właśnie się zastanawiam co by upiec. A teraz zmykam pucować łaźienkę.

Noo to milej imprezki...Mysle,ze cokolwiek upieczesz bedzie super..mnie dzisiaj wzielo na jablecznik a chodzila za mna drozdzowka ze sliwkami;) i tak siedzilam i myslalam gdzie ja sliwki znajde;)...

Ołłaaa,cos mi wlazlo w szyje,lewy bok,nie moge;/...a musze jakos wlosy wyprostowac,przeczekam moze rozruszam,ałłłłł;(

reklama
No moje zainteresowania... eee nie wiem :baffled:

Co do masaży to ja korzystam z męża :-) i póki co pomaga.

Do fryzjera chodze rzadko - mam swoją ale własnie stwierdziłam, ze chyba zmienie bo ona mnie ciągle tak samo ciacha a kobieta wiadomo potrzebuje zmian. Chociaż teraz to chce troszke zapuścic i dopiero podciąc.

A wszystkim imprezującym super zabawy życze :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry