AgnieszkaJ
Fanka BB :)
gosiek - w sumie super, u nas kicha maly zasypia o 21 budzi sie kolo polnocy ja sie klade o 1 a on wstaje od 4 co godzina i tak do 8 ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ze mnie ani mądry a tym bardziej ekspert żadenAle może kiedyś znajdziesz czas, żeby nam za eksperta foto służyć :> Takie nasze marzenie, żeby mądry fotograf nas pouczyłNo i możesz reklamować inicjatywę, jak znasz nudzące się w domach mamuśki.
kilka kolejnych musze wydać a i tak cały czas jeszcze nie wszystko poukladałam.... w zbieractwie moje dziecko jest mega dobre :-)

ja ja chciałam swetry![]()
M buduje lego dzieciom a ja pepsi spijam w samotonosci:-)
, jak tutaj wszystkie o obiadach, zakupach i innych piszą to ja w pracy kisnę
. JJ co do zaproszenia to ja chętnie ale jak ja jestem w Twoich okolicach to znaczy jedno DZIECIAKI CHORE bo na Glinki jeździmy do doktora
. A tak wogóle to leże pod kocykiem i się relaksuję i przeglądam sobie neta w poszukiwaniu eleganckiej sukienki bo mój dziadek będzie miał .............95 urodziny i wielka impra się szykuje a ja nie mam co na siebie włozyć bo wszystko wisi jak worek na mnie