• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Spacer tez zaliczony,obiad zjedzony,nudy,nudy,chyba w szfach poukladam..

Ja ogolnie nie lubie marketow,jak nie musze to nie chodze no i chyba ze do towarzystwa aaa no i przede wszystkim M byl w domu to go zostawiam na pol dnia co by sie z dziecmi pobawil i nie zapomnial ze je ma;)...

Ja w taka pogode czuje sie wlasnie super,jest szaruwa i cisnienie do 1000 wiec jest git,gorzej jak cisnienie rosnie i ponad 1010 to wtedy nie zyje;/.

Tak zapisalysmy sie z Sali i zaczynamy od piatku,stroj juz prawie skompletowalam,zumbe tez zaliczymy i silownie nie raz;) biore karnet wiec wszystko w cenie do bolu:).

Moj M tak sie dusil w nocy,rzadko mu sie zdarza jak jest chory ale klatke rozpiera dzwonie rano do przychodni a oni do mnie ze na jutro popoludniu albo sroda,szok...ale zwolnil sie i jedzie do przychodni moze sie wcisnie.

reklama
Paranoja z tymi przyjęciami do lekarza! A Ty człowieku zdychaj do tej środy!:angry::wściekła/y::angry:
Dlatego tak bardzo cenię naszą małą przychodnię.

Dzieciaki szaleją w kąpieli:-D. Dzisiaj postanowił starszak dołączyć do małego he he. Gnieżdżą się pod tym prysznicem ale kupa śmiechu stamtąd dochodzi więc chyba jest im ok.:-D

Karola sasiadow nie zalali hehe??

Paranoja,paranoja...nie wcisnal sie jednak;(,rano ma byc na 9 oytam czy dostal nr bo do nie ktorych lekarzy u nas daja ale on bez nr juz widze ile bedzie tam siedzial.Pojdzie na 7 bo tak przychodnie otwieraja,posiedzi do 9 i juz,tym bardziej ze "musi" do pracy jechac;/...
M sam w pokoju obok,co by nas za bardzo nie pozarazal,Mati spi a Wiki tv oglada...ja zaraz tez wyciagnac sie ide takze dobrej nocki :)

Hejka;-)

Młody w przedszkolu. No! Jakoś dałam radę:tak: M jeszcze w niedzielę spuścił mi nieco powietrza w kołach, lepsza przyczepność wtedy jest, kosztem opon niestety, no ale coś za coś.

0 od samego rana, wszystko stopnieje i będzie syf bleee. Mogłoby wyjść wtedy słońce i to wszystko osuszyć.

Karola,mowisz i masz:-)
Slonce wychodzi:-)...czuc normlanie wiosne na dworze hehe ale mowia ze w weekend znowu zima i mrozy;/.

M siedzie u lekarza,poszedl zanim przychodnie otworzyli i tak jest trzeci..
Ide ogarnac bo Wiki na 10tą;)

No wiecie wiosny wam się zachciewa:-) U mnie śnieg z deszczem.
F rano jak go do przedszkola budziłam to mówi tak: mamo czy ty musisz mnie tak rano budzić, jest zbyt rano żeby wstawać

Wszystko topnieje. Zgarnęłam śnieg z balkonu, bo jakby taki podtopiony miał potem zamarznąć, to byłby problem.

Mały śpi, obiad już powoli szykuję. Zjemy, chwila zabawy i po starszego, wrócimy, jakaś kolacja i spać. Ych rutyna...:dry:

reklama
Jak pisalam slonce bylo haha...poszlam zaprowadzic Wiki,potem na zakupy,apteka M dostal anty(w trzeciej dopiero dostalam) i wracajac przede mna sie babcia przewrocila,89 lat,jak pierdykla z parasolem,laska i torba bo po chleb szla,podniesc jej nie moglam a jeszcze z Matim bylam,odprowadzilam ja do domu bo stekala na plecy i glowa uderzyla,chwile posadzilam ja na murku i mowie dzwonie po pogotowie ale nie chciala...teraz siadlam i mnie plecy bola;/.

A Mati za to rano dzisiaj otwiera oczy i pyta mamy juz lato hahaha,bo Wiki mu wczoraj mowila ze jak to stopnieje to przyjdzie powoli wiosna;) i potem bedzie lato...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry