• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Muszę się pochwalić. Pierwsze kroki przy maszynie już zrobione. Skróciłam podarte spodnie F i będzie miał na lato krótkie:-) Jutro szyję poduszki bo mam taką super spódnicę w piękny wzór ale jakoś fason nie ten a poduchy będą super, jak wyjdą oczywiście

Śpi śpi!:-)
Zastawiłam wodę na makaron. Dziś u nas świderki z twarożkiem na słodko. Strasznie oboje to lubimy, więc korzystam jak gotuję tylko dla nas.:tak: Niedługo będę go budzić, bo potem menda mała szaleje do późna:dry: jak za długo pośpi.

Noo rynek pod nosem,nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo;).

Karola moje jedno i drugie do dwoch lat spali potem juz nie kladlam bo mogli spac po 15,20 min a potem sie meczylam do 23;/...do dzis dnia snu nie potrzebuja...ooo to ja jutro na obiad mam makaron z twarogiem hehe Mucha dobry pomysla zeby pisac co do obiadow:).

Jutro zaczynam fitness,nie czekam do piatku;) kurde butow mi tylko brakuje,moje adidasy takie zajechane;/

Treaz to ide legnac na wyro...dopiero zebranie na 17

Milego popoludnia

Ja jakbym nie położyła go spać, to odpadł by mi koło 17. Nie wytrzymuje mając pobudkę przed 7.

Starszak w jego wieku już nie spał w ciągu dnia dawno, ale on wstawał kiedy chciał.
Daniel niestety zmuszony przez przedszkole brata do wcześniejszych pobudek.:happy2:

Też zazdroszczę rynku.

Powodzenia na fitnesie

Znam to,godz 17 tez u mnie byl zawsze kryzys,wtedy bylo trzeba sie zajac przez godzine potem kolacja i do mycia i przed 19 byli w lozku i spanko...ale dobrze ze to juz za mna;)...no tak bo Wy przeciez razem musicie;/

reklama
A co tu tak cicho z wieczora???

Moje juz spia,wszystkie trzy sztuki...na zebraniu zeszlo nam prawie dwie godziny,semestralnie moje dziecko wychodzi bardzo dobrze:)))

Ale leje,do tego wiatr,zaciaga mi w okna od zachodu.

Dobrej nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry