• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieci obrobione i już w łóżku. Ciekawe o której pójdą spać.:dry:

A ja siedzę i wpierdzielam pomarańcze z biedronki. Są przesmaczne! Deserowe. Ale trzeba wybierać te bardziej miękkie. Pychota!:tak:

Hej!

Wstalam i glowa mi cmi,wykonczy mnie to zasypianie poranne,raz o 4.30 potem przed 6 i w koncu wstalam po 7...jak ja spac nie moge to dzieciaki spia;) a nie bede przeciez buszowac od 5 rano;/

Aga jeszcze troche;)...

Karola tez wczoraj jadlam,pycha i lepsze o 100% od tych mandarynek;)

Witam

Straszna pogoda. Wiatr taki zimny zawiewa, że aż przeszywa na wylot!:baffled:

No mandarynki też kupiłam ale kwaśne jakieś, z pestkami i ta błonka taka twarda... a pomarańczki mmmmmmmm:rolleyes:

Mam dzisiaj rozmowę w przedszkolu w sprawie Mateusza. Babeczka ma powiedzieć jakie postępy robi i czy nadaje się do nauki w szkole itd(muszą to robić ze względu na tą reformę). Kompletnie nie wiem czy o coś pytać? A jak pytać to o co? Miałyście takie spotkanie? Podpowiedzcie coś?:confused:

My po spacerze i wiatrzycho szok;/

Od poniedzialku robie z Wiki zalegle lekcje z zeszlego tygodnia.Wyobrazcie sobie ze Pani takze byla chora,brak zastepstwa,dzieciaki przerzucane z biblioteki do swietlicy(w zeszlym tyg chodzila ich az 9) a ta w poniedzialek maila kazdemu ze zrobic zalegle lekcje,podala strony od do,tyle tego ze masakra...jestem tak wkurzona,jak tak mozna;/!?!
Wczoraj znowu mail co w tym tygodniu robic...Wika jutro i tak do szkoly,w koncu...

Karola nie pomoge;/...mnie to czeka za 2,5 roku;)

reklama
Hej ja też już mam trochę dość tej zimy, już teraz to przeginka totalna. I mają jeszcze być duże mrozy takie po -15:no:. Mój F się rozchorował na maxa ale to podobno wirusówka więc Pulneo witaminy i trzymanie w domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry