• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej!

A ja mam nerwa dzisiaj:wściekła/y: wysiadl nam telewizor,normalnie czadowo;/...
Czekam za kasa z pitu a wczoraj przyszedl polecony ze skarbowki ze zle zostalo wyliczone,tesciowa za duzo o 100zl policzyla i ze robia sami korekte chyba ze chce sie odowlac i nalezy mi sie tyle ile wyliczone zostalo to czekaja do 14 dni...M wzial pismo i postara sie podejsc dzisiaj.

Aga czekamy na foto-relacje:)

Witam
Nooo Kasia jak się pierdzieli to się pierdzieli wszystko:baffled:! Oby już Wasz limit nieszczęść się skończył!:tak:

Ja wczoraj zaszokowana właśnie byłam:szok:. Wpłynęły nam pieniądze z pita a wysyłałam 6 lutego!!!!!!!!! No nie do wiary normalnie:szok::szok::szok::szok:! Najkrócej czekałam 2 miesiące!

Czyli czas się rozglądać w tej sytuacji po promocjach. Kurtkę starszakowi kupić na przyszłą zimę i piżamkę bo nam wyszła jedna i teraz nie ma na zmianę. Małemu już piżamkę znalazłam, ale dla starszego to lipa w wyborze jest.

Witam!

Kasiulka nie fajnie z tv ale i naszego to czeka a najgorsze, że te telewizory w sklepach sa koszmarne nawet jak kosztują 5tyś. :szok:

Kasy z pita to my szybko nie dostaniemy :zawstydzona/y: od lat miałam pity oddane pod koniec stycznia a w tym roku jeszcze z pracy go nie dostałam i czekam!

Takiej szaro-burej-byle-jakiej pogody nie zamawiałam :-D więc która???? Przyznac się :-)

Reeetyyy spie na stojaco;/...bylam u kontroli,wszystko dobrze ale mam jeszcze Wiki nie puszczac jak nie musze,potem zaliczylam kawe i obiad u babci,sie wysiedzialam 4h...

Nasz tv w sumie to wysluzyl swoje,juz od jakiegos czasu chcielismy kupic nowy ale zawsze kasa poszla na cos innego,teraz jak juz musze to nie mam wyjscia a wolalabym nowa pralke;)

Milego popoludnia!

Hej!

A ja dzisiaj sama sie obudzilam przed 6 a dzieci spaly do 7.30 chyba przez ten Polfergan(kazal dawac przez 5dni).
Padam przed 22 po tym fitnessie,jestem zawsze wy*****a;/;/;/ a rano wczesnie juz wyspana;)

Karola szczesciara hehe,jaki Ty urzad? Ja skladalam 4 lutego ale teraz przez ta cholerna korekte nie wiadomo co i jak...M mial podjechac w czwartek nie dal rady,wczoraj tez nie....kupilismy wieczorem telewizor online i za godzine byl do odbioru:) chociaz cos dobrego:)

Aga dobre i jedno;PP a Adas super:)!

Ostatnia edycja:
Kasia ja w pierwszym urzędzie. Jestem zszokowana właśnie, że tak szybko:tak:. W zeszłym roku oddawałam w marcu i już czekaliśmy 2 miechy. Także różnica kolosalna!

Kasia a jak to możliwe, że źle wyliczone było? Nie używacie tych programów co to samo wylicza? Najszybciej i najprościej.

No ja tez pierwszy,pewnie tez bym juz miala wrrr....zawsze skladamy w pierwszych dniach lutego,w marcu to jest masakra a o kwietniu nie wspomne;/ ,w zeszlym roku czekalam ponad 6tyg a dwa lata temy zaledwie 3 tyg....nie nie uzywamy,tesciowa liczy od reki,lubi wiec jej nie odmawiam hehe,zle obliczyla,walnela sie w cyferkach i wyszlo jej dokladnie o rowne 100zl za duzo...urzad sam zweryfikowal,nawet kopie poprawioną dostalismy a na tym pismie jest napisane ze do 14dni mozna skaladac reklamacje wiec teraz pewnie czekaja echh...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry