• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam już prawie środowo!

Obleciałysmy dziś centrum miasta za albą i jestem załamana bo jedyna ktorą M mierzyła włosy jej podniosła i nie mogłam ich opanować przez jakis czas po zdjęciu. Chyba trzeba będzie za używaną się obejrzeć bo wydać 200zł i byc nie zadowolonym to lepiej 40 i czuć sie podobnie ;-)

Immunotrofina na córcię nie działa, podawałam jej kiedyś i zero poprawy było, ale czego my nie brałysmy :-)

Zdrówka dla Wszystkich !!!!

reklama
Hej!

Ktora snieg zamowila???

Obudzilam sie o 5,ba obudzili mnie w sumie bo kolo poczty snieg odgarniali,przed 7 spac mi sie zachcialo a jak mi sie juz dobrze zrobilo to sie dzieci obudzily i tyle ze spania;)

Moje siedza w oknie i pytaja kiedy na sanki hehe,ale poki co moga tylko popatrzec;/

Chrzestna Matiego zostala babcia,kurcze corka jej ciezki porod ogolnie miala,maly niedotleniony,glowe mu zgnietli i do tego ma bakterie i na anty bidulek,ehhh a maly taaaki slodki ze az sie chce takiego Oskarka,no ale trzeba czasu,bedzie dobrze...

Karola idzie sie wkurzyc...jak maly?

No właśnie która śnieg zamawiała:angry: Załamke miałam rano o 6 jak wyszłam a tu po kostki śniegu, cały podjazd zawalony, a że ja nie mogę odśnieżać to wyjechałam po śniegu, a odsnieżanie zostawiłam dla M.
Zaraz z młodym idę do fryzjera

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry