• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hejka.
Aga ładnie! A pokaż dla porównania jak wyglądałaś wcześniej, bo widząc Cię taką pierwszy raz to jakoś sobie nie mogę wyobrazić długich blond włosów!:-D

My dzisiaj popołudnie w rozjazdach mamy. Najpierw do teściów a potem do znajomych.

Aga, fajna fryzurka, a powiedz gdzie byłaś u fryzjera?Cena fajna :-)
Ja od kilku dni jestem leżąca lewy boczek, prawy boczek, plecki buuuu masakra :-(

wczesniej cos w ten desen :)
479137_3948628041610_2034896363_o.jpg

a bylam w salonie Ellen na Rysiej 3, mała klidka w bloku ale babka suuuper :)

mam równo ściete i co dla mnie wazne baleyage bardzo równy bez drastycznych kontrtstów, kolory dobrane tak ze pieknie pokryły te moje przetlenione wlosy, do tego uzywa farb na 3% wiec nie niszcza tak włosów...

Aga a chlopaki jak zareagowali???

Olka przymusowy odpoczynek??

A ja zara do babci bo urodziny wczoraj miala a nie chcialam siagnac mlodego wiec czekam za M zjemy obiad i smigam na kawe i ciasto:).
Bratowa dzwonila ze mamy wpasc bo to przeciez ostatnia sobota karnawalu,blok obok takze blsko,pojdziemy,posiedzimy,posmiejemy,pogadamy;D
Zycze milego!

Wow Aga ale metamorfoza
Izka jak tam bieg???
My wrócilismy z rewii na lodzie i powiem Wam super nawet nie myślałam że to będzie takie fajne. Niesamowite widowisko iście amerykańskie. Głosy wszystkich postaci podkładane prze te same osoby co w TV, ogień na lodzie, fajerwerki i inne atrakcje. Chłopaki zachwyceni, a ja spłukana z kasy:-D, ale co tam niech maja.Jechałyśmy z siostrą jednym autem bo ja jeszcze tak się średnio czuję i powiem wam że trójka dzieci w fotelikach to wyższa szkoła pomyślunku, żeby ich pozapinać to trzeba było za każdym razem wyciągać foteliki, przypinać pasem i wkładać kolejny i tak trzy razy, a auto wcale nie małe. Śmiechu było mnóstwo ale ja o 20 już padłam do łóżka.
Pozdrawiam wszystkich

Edit: Z cyklu dziś na obiad: domowa pizza a na jutro żurek z jajkiem

Ostatnia edycja:
.Jechałyśmy z siostrą jednym autem bo ja jeszcze tak się średnio czuję i powiem wam że trójka dzieci w fotelikach to wyższa szkoła pomyślunku, żeby ich pozapinać to trzeba było za każdym razem wyciągać foteliki, przypinać pasem i wkładać kolejny i tak trzy razy, a auto wcale nie małe.

Ja tak mam na codzień, tzn. trzy foteliki. Ale nie wyciągam ich po kolei. Jakoś daję radę.

reklama
Hejka.;-)
Tydzień jak co tydzień, zaczynam poranną kawą.

Aga! Jak zmiana:szok:! Ale wydaje mi się, że teraz znacznie lepiej. Tak nowocześniej. Zmiana zdecydowanie na plus!

A myśmy sobie w sobotę pojeździli po rodzince i znajomych, w niedzielę szaleństwo u nas. Weekend muszę odznaczyć jako udany zdecydowanie.:tak:

Ja całe szczęście nie mam problemu 3 fotelików:-D. Natomiast zawsze się nagimnastykować musiałam, żeby się wbić z tyłu między foteliki jak jechaliśmy gdzieś w dalszą podróż. Mały jeszcze mały na tyle był(latem), że w razie co wolałam siedzieć obok, a starszy za to choruje na lokomocyjną, więc też trzeba przy nim, żeby szybko reagować, wyjście jedno, trzeba było się z grubym doopskiem:dry: ładować między foteliki.:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry