kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Witam sobotnio
Aga ale zmiana
..sie nie dziwie ze Cie ludzie nie poznaja hehe
Iza powodzenia!
Aga ale zmiana
..sie nie dziwie ze Cie ludzie nie poznaja heheIza powodzenia!
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
..sie nie dziwie ze Cie ludzie nie poznaja hehe
, ale co tam niech maja.Jechałyśmy z siostrą jednym autem bo ja jeszcze tak się średnio czuję i powiem wam że trójka dzieci w fotelikach to wyższa szkoła pomyślunku, żeby ich pozapinać to trzeba było za każdym razem wyciągać foteliki, przypinać pasem i wkładać kolejny i tak trzy razy, a auto wcale nie małe. Śmiechu było mnóstwo ale ja o 20 już padłam do łóżka..Jechałyśmy z siostrą jednym autem bo ja jeszcze tak się średnio czuję i powiem wam że trójka dzieci w fotelikach to wyższa szkoła pomyślunku, żeby ich pozapinać to trzeba było za każdym razem wyciągać foteliki, przypinać pasem i wkładać kolejny i tak trzy razy, a auto wcale nie małe.
! Ale wydaje mi się, że teraz znacznie lepiej. Tak nowocześniej. Zmiana zdecydowanie na plus!
. Natomiast zawsze się nagimnastykować musiałam, żeby się wbić z tyłu między foteliki jak jechaliśmy gdzieś w dalszą podróż. Mały jeszcze mały na tyle był(latem), że w razie co wolałam siedzieć obok, a starszy za to choruje na lokomocyjną, więc też trzeba przy nim, żeby szybko reagować, wyjście jedno, trzeba było się z grubym doopskiem
ładować między foteliki.