• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja też właśnie zaległam na kanapie. Po powrocie do pracy nie mam czasu a jak wracam z pracy to jestem taka padnięta że na nic nie mam siły. Jutro to dopiero bedzie obżarstwo pączkowe, faworkowe itp. Uwoelbiam pączki zwłaszcza takie podstarzałe dwudniowe ot takie małe zboczenie.
A w sobotę zabieramay dzieciaki na Disney on ice do Gdańska. Nie wiem kto się bardziej cieszy czy dorośli czy dzieci:rofl2:

Witam!
Smacznego pączka, chrustu czy faworków czy też róż, drożdżówek, kremówek i czego tam jeszcze

Zaczyna na drożdżówki się robi, więc jednak ruszyłam he he, a co z pączkami będzie to się zobaczy he he
:-D

Hej!

A ja mojego tate zagonila do robienia drozdzowki i jest w trakcje:) zobaczymy co mu z tego wyjdzie hehe,paczki kupilam i jednego zjadlam:) nie przepadam ale tradycja musi byc...siadlam dopiero,zaprowadzialm dziecie na 11 i do skarbowki spacerek doniesc brakujace papiery,zakupy zrobilam,obiad sie zrobi hehe.

Mucha super wypad:)

Popoludniu do lekarza z mlodem podejde,druga noc krtaniowka;/ a ja nic lepiej;(

Zdrówka dla Was.
Drożdżówki zrobione, ciacho na pączki już rośnie. Odwrotu więc nie ma:-D . Mam tylko nadzieję, ze uwinę się ze wszystkim zanim mały wstanie.

Wczoraj ugotowałam specjalnie pomidorówkę, żeby mieć obiad z głowy dzisiaj. Także tylko makaron ugotuję i obiad gotowy będzie.:tak:

reklama
Mój dzisiejszy obiad i zapewne kolacja i śniadanie na jutro...:-D
DSC01260.JPG

Część zawiozę szwagierce i teściom. Kilka sobie zostawię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry