• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie krupnik dzisiaj byl...placki my tylko ze smietaną posypaną cukrem:)

Aga,rzuc pare rogali;D

Deszcz pada,pogoda normalnie powala;(,glowa mi znowu cmi;/

Fitness na 19sta;) sie rozruszam i jutro te zakwasy...

reklama
ja od dziecka jadam placki ziemniaczane ze smietana i cukrem :) zaaaaaaaaaaaaaawsze czego moj M nie rozumial i patrzyl na mnie jak na kosmitke hehe ale jak posmakowal to polubil :)

czasami robie tez placki i na nie gulasz :) tez dobre :)

rogaliki pycha, objadlam sie i mam zgage ;(

jutro mlodszy ma w przedszkolu dzien babci :) wydam rogaliki i zrobilam sernik :P hehe

Próbowałam placki ze smetaną - zjadalne :tak: w górach zawsze placek po zbójnicku zamawiam, to coś jak w stylu jak Aga pisze z gulaszem na ostro - nawet dobre !

Wrócilismy z wieczoru autorskiego R.Koperskiego.... opowiadał 2h o wyprawach po Syberii i fotki pokazywał - super, dziecko zadowolone!

Helołłł
...dawno nie wialo wrrr,znowu nocka z dymającym wiatrem i chodzacym dzieckiem srednio raz na godzine,jak to jej okno trzeszczy;/ a w sloncu tak piknie hmmm chyba juz po sloncu.A slyszalam ze mroz idzie;/

Wiki w szkole do 16 Mati sie bawi,zara obiad nakladam bo brzuchy glodne;) a popoludniu-wieczor do Sali,na urodziny tak kulturalnie poplotkowac przy wtoreczku;)

Iza,super ze zadowolone...wlasnie podgladam na fb;)

Aga,jak tam dzien babci?? Rogale zjedzone??

Mateusz po balu zachwycony! Ciekawe kiedy będą fotki!

Właśnie sobie pogadaliśmy na skajpie z mężem. Pierwsze kroki stawiamy he he i jakoś tak dziwnie:-D

Dzieciaki po kolacji, zaraz im piżamki zapodam.:tak:

Witam
Kawa w ręku, bo bez tego ani rusz.:-D:-p
Przedszkole zaliczone, poranne zakupy też. Mam ambitny plan zrobić jutro drożdżówki albo pączki. Ambitny he he he a ile z tego uda się przy dziecku zrobić?:-D

Zapowiada się ładny dzień.:tak:

reklama
Hej!

Ja dopiero przy sniadaniu bo Wiki na 8ma zaprowadzilam i do skarbówki leciałam pity oddac;) i sie wkurzyłam bo zmienialismy konto i M nie podpisał tego formularzy aktualizujacego wrrrr,tez nie spojrzalam ale on tez ma oczy chyba:wściekła/y:...

Noc masakra,Mati kaszel krtaniowy a ja myslalam ze pluca wypluje;/,cos tam spalam ale tyle co nic,jeszcze go wzialam do siebie i wiadomo jakie bylo mamusi czuwanko;)

Karola,przepis na drozdzowke poprosze:)...dwa razy w zyciu robilam i mi nie wyszla a uwielbiamy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry