• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
izka dzieki za namiary :)

ja dzisiaj odespalam, bo dziecie tatusia od 7 meczylo wiec sie zamknelam i spalam do 9 :P

zaraz sie do famili parku wybieramy bo sie moi chlopcy chca pobawic :P

reklama
Hej!

My do poludnia kawa standardowo u tesciowej,potem spacer,obiad i tak siedzimy i sie obijamy:)...zaraz kolacja,kapiel i do wyra;),rano na 8 mą.

Karola jak maly?

Ja nie mam sily nadal hehe moje miesnie odmawiaja;/ ale co tam jutro sie rozruszam;),gorzej juz chyba raczej nie bedzie...?!

Dzieciarnia obrobiona w łóżkach. Ciekawe kiedy raczą zasnąć:dry:. Mnie się udało kimnąć popołudniu więc jest ok.

Mały póki co bez kupy. Cały dzień po trochu dostaje smectę. Zobaczymy co będzie jutro.:confused2: Oby się już unormowało.

Czyli nie jest zle...mam nadzieje ze nocka minie spokojnie.

Moje tez obrobione to mniejsze nawet spi a starsze chodzi i zaczepki szuka hehe...a mnie kaszel cos meczy,nie ma sie co dziwic jak w kolo same kaszluny,ile moze czlowiek zniesc;/.
Ja zara tez legne takze milego wieczora zycze:)

Witam z kawką.

Starszy już w przedszkolu. Młode buszuje.

Muszę dziś z igłą usiąść i dopracować strój pirata dla Mateusza. Jutro mają bal.:tak:

Hej hej!

A ja dzisiaj ogon mam ulala,mimo ze Wiki na 8 szla...zupa na gazie,pranie sie konczy,sniadanie zjedzone wiec ide troche ogarnac,do 12 mam czas;)

My bal w piatek mamy,Wiki jako wiedzma-czarownica,glupio w tym roku zrobili bo w czasie lekcji maja i bedzie trzeba leciec dziecko przebrac i pomalowac.

a ja mam lenia :P zagniotlam ciasto na rogaliki i siedze przed kompem :P nic mi sie nie chce, jak odbiore mlodego to dokoncze rogale, nie wiem co zrobic na obiad :/ ehhh ... normalnie masakra....

Witam z kawką i za chwile znowu kierunek centrum :)

Nasmażyłam placków ziemniaczanych. Mmmm uwielbiam z cukrem:rolleyes:
Uwielbiam..... córcia też..... do 25tego roku życia nie wiedziałam że można je jeść z solą :zawstydzona/y: aż pewnego dnia będąc w niemczech kobietka pyta w ich języku: Z cukrem czy z solą? Spojrzałam na nią jak na kosmitkę a ona jeszcze raz pyta! Nie wytrzymała i lekko nerwowa zapytała po polsku. Byłam w szoku bo po co mi sól do placków, heheh.... do tej pory mnie to dziwi, bo placki przecież już są słone ;-)

reklama
To ja się dopiero jakieś 2-3 lata temu spotkałam, że ludzie je jedzą ze śmietaną:eek: jeszcze. Spróbowałam z ciekawości oczywiście, ale to nieeeee to samo co z cukrem!:-D

Uporałam się z roślinnością pewną. Cięłam i sadziłam kawałki. Mam nadzieję, że się szybko wezmą do wzrostu, bo mają być na sprzedaż a kasiora z nich będzie na urodziny Matiego w jakieś sali zabaw. Pewnie w Family ale to się jeszcze zobaczy.:tak:

Chwilkę odsapnę i zmykamy odebrać przedszkolaka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry