• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Krolcia, masz jeszcze te pączki? Zaraz wpadnę na jednego!
Ja też dzisiaj robiłam. Nawet dostałam od szefowej zgodę na spóźnienie więc usmażyłam 35 pączków i ... zjedliśmy.

witam sie pączkowo :)

a to moje pierwsze pączki :P zrobilam z nadzieniem i bez i calkiem niezle wyszlo hehe
488038_10200356661306614_213860602_n.jpg

a ja dzisiaj po wizycie, nadal uwazamy na siebie ale maluch rosnie jak na drozdzach :P ma juz 2kg :D:D:D

jutro metamorfoza:P juz sie doczekac nie moge:P

Witam piątkowo!

Kawa w ręku do tego pączuś i drożdżówka he he he.

Witam, mogę się podpisać tylko kawa zbożowa a i drożdzówki nie mam - pączek prawie zjedzony ;-)

Piękniusie te Wasze pączusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patrze, że prawie 4 dni mnie tu nie bylo i nie wiem kiedy one przeleciały, jak tak dalej będzie to ocknę się latem :-D

Arbelka nie wiedziałam, że pracujesz, gdzie?

Wczoraj poczułam wiosnę tak pięknie było a dziś juz na minusie z rana! Choć niby jeszcze na dniach zima nie ma wrócić.

Miłego dnia Wszystkim zyczę!

Hej!

No to mamy weeeekend....a ja wieczor na fitnesie;D
My wczoraj po wizycie u lekarza wsio ok,osluchowo czysto najwazniejsze,skonczylo sie na syropach...a mi kumpela polecila tabletki na kaszel i powiem Wam ze jak dla mnie cudo,pierwsza noc od kilki dni przespana bez kaszlu;).
My dzisiaj bal znaczy sie Wiki,musze podejsc po 13 ja przebrac.

Paczki Wasze rewelacja:)

Aga czekamy na relacje:)

Taaa wczoraj bylo pieknie i to sloneczko ale jak zobaczylam zasypane poludnie to mi szczena opadal;/,nawet schowalam wczoraj sanki do piwnicy zeby nie zapeszac hehe...

Asiu miana radykalna nikt mnie nie poznaje heheh :) ja tak od wrzesnia zwlekalam z miesiaca na miesiac az w konccu powiedzialam JUZ :) fajna babka i cena nie zabiła :) zapowiadam sobie comiesieczne wizyty u niej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry