Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

! Zero odpowiedzi na moje pytania. Zaprzeczanie faktom, bolesne badanie, mimo, że prosiłam o delikatność. I jak tu się kontrolować i badać:-(! Od razu się człowiekowi odechciewa po takiej wizycie! Gdyby nie to, że potrzebuję tabsy to już by mnie nie zobaczyli!!!!!!!!!!!

. Ostatnio kumpel przeszedl zawal,liczyly sie doslownie minuty nie dosc ze odmowili mu sanatorium(niby nie ma funduszy i misialby prywatnie calosc zapalcic) i po 5tyg poszedl do pracy...nie rozumiem,bo co,bo mlody?? Nie czaje tej naszej PL...
Trochę jestem zawiedziona kosztami, no ale raz nie zawsze. Nie będzie miał co roku takich urodzin.ja chodze do kotzbacha prywatnie place 90zł za wizyte z USG, przyjmuje tez na nfz i wcale nie ma dlugich terminów.Wczoraj zaliczyłam coroczną wizytę u gina. Masakra! Becwał jeden! Zero odpowiedzi na moje pytania. Zaprzeczanie faktom, bolesne badanie, mimo, że prosiłam o delikatność. I jak tu się kontrolować i badać:-(! Od razu się człowiekowi odechciewa po takiej wizycie! Gdyby nie to, że potrzebuję tabsy to już by mnie nie zobaczyli!!!!!!!!!!!
Najchętniej poszłabym do Skórczewskiego. Anioł lekarz. Ale wydać niemal 200 zł za 10 minut wizyty...trochę szkoda. Ile rzeczy dla dzieciaków można za to kupić.
masakra... nawet nie ma co sie denerwowac bo jeszcze wlasne zdrowie padnie :/Hej!
Aga brak slow;(...wiem jaka walka byla o lekarzy jesli chodzi o mame,nie zyje 11lat i nic kompletnie nic sie nie zmienilo. Ostatnio kumpel przeszedl zawal,liczyly sie doslownie minuty nie dosc ze odmowili mu sanatorium(niby nie ma funduszy i misialby prywatnie calosc zapalcic) i po 5tyg poszedl do pracy...nie rozumiem,bo co,bo mlody?? Nie czaje tej naszej PL...
Ja dzisiaj o dziwo ladnie wstalam,bez oporow...Wiki na 10 szkola a ja z Matim do babci smigamy.
Zycze milego dzionka!
Sala zamówiona. Matko jacy tam zakręceni ludzie pracują. Przez telefon nie szło się dogadać, osobiście gościu też zakręcony! No ale umowę podpisałam już.Trochę jestem zawiedziona kosztami, no ale raz nie zawsze. Nie będzie miał co roku takich urodzin.