• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Olka wspolczuje;(((...trzymam mocno kciuki&&&& bedzie dobrze!

Karola bedzie dobrze;) w razie co uciekaj tylnym wejsciem hehe a ur kiedy,za dobry miesiac?? Jakby co przyjedziemy,pomozemy;)

Ja dzisiaj wiekszosc dnia u babci...martwi mnie jej zdrowie,po smierci mamy Ona jest dla mnie najwazniejsza...ale patrzalam na nia dzisiaj i mnie ten widok nie pociesza;((( ale bedzie dobrze,musi byc. Czytslam ten stos papierow i wiecie co lekarz napisal...marskosc serca?! Nie wiem,ale nie slyszalam nigdy nawet w necie nie bardzo informacje sa...

Aga nooo poprosze foty:)

Ide legnac chociaz Wiki jeszcze na chodzie...

Milego wieczora i spokojnej nocki zycze!

reklama
Dzien dobry...ale czy taki dobry to sie okaze;)

Wika chodzila w nocy 6 razy,normalnie pobila rekord hehe

Aga fotke widzialam na fb suuuper:)

Sernik bede robic i jakies ciacho musze jeszcze wymyslec bo M ma jutro imieniny:) i cos na obiad zeby przy garach juz jutro nie stac a dzisiaj kotlety:)

Hejka;-)

My sami w domku. Mąż nie zjechał w tym tygodniu, jakoś damy radę. Dostałam naklejki zniżkowe do Takko i chciałabym z tego skorzystać. Zastanawiam się w związku z tym, czy nie podrzucić dzieci szwagierce i się przejechać.
Plan na dziś oprócz tego. Napiec drożdżówek.:tak:

Kasia co jej się motorek taki w nocy włączył?

Zdrowia dla babci.
Moja zmarła 12 lat temu. Przy mnie, na moich rękach. Opiekowałam się nią ostatnie 2 lata. Miała Altzhaimera i dowaliło nam sie złamanie po upadku i przez ten czas niemal cały czas leżała już. Pieluchy, odleżyny, karmienie strzykawką itd... Strasznie trudny czas, ale z drugiej strony czułam że zrobiłam co należało.:tak:

A pewnie ze jedz,ja jest okazja i "cos" potrzeba:)...wlasnie do nich jakis czas temu pisalam bo juz nie dostaje naklejek od ponad pol roku i zero odzewu;/

No motor miala mowie wam...nie wiem co to bylo,pelnia czy cus;)

No faktycznie trudny czas z babcia mialas;(...

Wpadam na drozdzowki:)

Aga no co Ty gadasz:szok:!? A które urodzinki to były? Może dlatego, ze maluchy takie? To nie wiedziały jakie zabawy zorganizować?

roczek, wiec wiadomym jest ze dzieci wymagaja innego programu niz 5latki, ale jak ustalalam z babka miala byc wrozka ktora bedzie zabawiac dzieci, i mialobyc malowanie buziek ... nie bylo nic, ale skoro nie zrobili polowy z tego co mieli w ofercie to i cene powinni dac inna w koncu nie musieli zaplacic animatorce bo jej nie bylo :/ ogolnie klubk przyjemny nie powiem ale organizacyjnie DNO :/

KAle czas oczekiwania na wizytę u specjalistów to istny hardcor, od maja do maja czekam na pulmonologa

to jest masakra moj ojciec ma POCHP co podlega rejestracji PILNEJ i pilna rejestracja w styczniu jest na październik .... brak słów !!

Agnieszka Ty też zmuszona do leżenia?
Ja

od 28 tc szyjka skrocona, w tej chwili calkiem zgladzona do tego skurcze, wiec leki i lezenie i modlenie sie by dociagnac do 37 cnajmniej... w pierwszej ciazy to samo od 26 tc rozwarcie na 3cm, zalozony pesar podtrzymanie plus leki do konca, ale adam dotrwal do konca 38tc wiec teraz licze ze tez bedzie ok :)

Głowa do góry czasami wiecej nas nastrasz niz warte nerwy, ale odpoczywaj jak najwiecej nie dzwigaj niczego i bedzie OK :)

a ja dzisiaj mam na obiad risotto zrobione przez małżonka :)

to jest masakra moj ojciec ma POCHP co podlega rejestracji PILNEJ i pilna rejestracja w styczniu jest na październik .... brak słów !!
Aga w przychodni przy płucnym nie ma aż takich kolejek trzeba dobrze zagadać z paniami w rejestracji i jakieś miejsce się powinno znaleźć.

Ja właśnie piekę metrowca po raz pierwszy w życiu i mam nadzieję że wyjdzie. Miłej soboty dla wszystkich zwłaszcza naszych leżących mam. Niech dzieciaczki posiedzą jeszcze

Hejka
Dziś znowu pobudka przed 7 ale się wycwaniłam. Włączyłam bajkę, mały się położył obok i tym sposobem na pół gwizdka co prawda ale jednak jeszcze przysnęłam.:tak:

Drożdżówek już nie ma:-D właśnie zjadłam ostatnią, no ale podzieliłam się z rodzinką. Nie pochłonęłam wszystkiego sama:-D

Witam z wieczora!

Niech ten dzien sie juz skonczy...glowa mi peka,dwie tabl.wzielam troche lepiej,kaszel mnie meczy i gardlo,masakra...Swietowalismy z M imieninowo dzisiaj,do poludnia byla szwagierka bo jej popoludniu nie pasowalo,po godzinie ja delikatnie opr bo warjowala tak z dzieciakami ze az sie balam ze baba z dolu zadzwoni na policje;/ wrzaski,piski,tupanie no ile mozna,tata moj az wpadl i sie pytal czy ona sie dobrze czuje,dodam ze ta moja szwagierka do konca to "normalna" nigdy nie byla,stara panna;/ ale w nosie z nia...popoludniu druga czesc gosci,teciowa do 19 siedziala ale teraz juz cisza dzieci w lozkach,ja zrelaksowana z wanny wyszlam,zara zapodam saszetke na grype i pod koldre..

Dzisiaj mnie olsnilo ze to juz za miesiac swieta,szok...a w ogole ten miesiac mi sie ciagnie i ciagnie,jak nigdy...kasy z pita nadal brak,moze ma ktoras wtyki w skarbowce;)...???

Karola na zdrowie:)

Mucha i jak metrowiec??

reklama
ja o swietach nie mysle bo prawdopodobnie spedze je w pozycji lotosa na porodówce :D
na szczescie moja wspaniala mam robi swieta u siebie wiec ja nie musze planowac :) chlopakow mi przygarnie w razie co :)

my dostalismy zwrot za firme po 2 tyg , za prywatne jeszcze czekam :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry