• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Chyba sie dzisiaj jeszcze nie witalam wiec witam:)!

Aga,rozweselilas mnie tym zdjeciem,dzieki...slodki Adas:) i jestem pod wrazeniem,juz nie raz pislalam ale powtorze-zdolna kobieta z Ciebie:))).

Chodze dzisiaj do tylu,pogoda nie rozpieszcza;/,jednym slowem nie zyje...siedzialam od rana u babci,wracajac zrobilam zakupy,odebralam Wiki i siadlam,cos chyba przekasze...ale jutro ponoc slonce hmm

Sama mam ze soba pisac;PPP

Mat spi a Wika czyta...wypozyczyla ksiazke w bibliotece szkolnej,wczoraj mieli pasowanie na czytelnika,bez tego nie mogli ksiazek brac,przypomne ze mamy wnet marzec nooo ale lepiej pozno niz wcale;)

M do rana pracuje(od 6 dzis rana) maja pilna robote i do poludnia musi byc konstrukcja na samochod zaladowana;/ a potem urlop wstepnie do poniedzialku...nie zebym sie nie cieszyla ale skakac z radosci nie bede hehe,wiadomo jak chlop w domu to nic nie idzie zrobic,robota nie ta itp...ale dobra se odpocznie chociaz troche;)

Witam
Ale ciepełko fajne dzisiaj.
Mały czuje się już naprawdę dobrze. Myślę, że jutro jak będzie taka pogoda, to mimo antybiotyku trzaśniemy sobie wyjście.

Kasia to się pośpieszyli z tym pasowaniem! Ha ha ha ha
A z babcią już lepiej choć trochę?

Hej!

Ja od 4 na nogach,M przyszedl i juz spac nie moglam...teraz za to zamulam wiec ide wziac sie za obiad;)

No niby jeszcze weekend beznadziejny a potem to juz ponoc z gorki...wiosny wypatrywac trzeba:)

Karola dzieki,lepiej...dostala ogolnie wytyczne co jej wolno a czego nie(ogolnie to powinna nic nie robic) ale Ona mysli ze ma 30-40 lat ehhh...narazie z domu nie wychodzi bo jakas slaba jest,uparla sie ze dzisiaj na cmentarz bo dziadka ur wiec mowie ze pojade bo ta chlapa,ciezko sie idzie a tam pewnie slabe dojscie;/,zreszta nawet powiem ze jakos sie boje z nia wychodzic tak dalej

M w domu,dosypia co chwile ale warunkow brak haha;)

Troszkę więcej o sobie. Studiuję i jeszcze raz studiuję (bo dwa kierunki ;)) do tego pracuję! :)
Będzie nas więcej jakoś w połowie lipca, pierwsza wersja 6 lipca, teraz gin uważa, że będzie to raczej 13 lipca :) zobaczymy :)

P.S. mam już dość zimy ;)

Hej!

Slonce zamowilam;)...ale z tego co widze to chyba tylko chwilowe;/

Mamatatadziecko jak masz na imie,z jakiego osiedla jestes??
Woow dwa kierunki i praca,podziwiam...co studjujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry