• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hejka.
My zaliczyliśmy z rana deichmana. Buty wiosenne dzieciakom kupiliśmy.

Teraz zalegliśmy po obiedzie. Może jakiś spacerek zaliczymy albo podjedziemy do kogoś wbić się na kawę;-)

Olka jeszcze uwazaj bo to 32 ja juz sobie pozwalam bo u mnie 35 wiec pomalu zaczynam sie wiecej ruszac choc spaceru sobie nie zafunduje, ale dzisiaj pojechalismy do torunia do tego "oceanarium" jutro ide z mlodym do cyrku, w srode mam klub dla mam wiec troche odzyje. W ogole jakby ktoras miala ochote to zapraszam na srodowy klub.
Ponizej info
[h=5]Drogie Panie z okazji zbliżającego się NASZEGO święta Klub Aktywnych Mam w Akademii Szkraba przygotował specjalne spotkanie 6 marca oczywiście godz. 10:00
Spotkanie z MARGO LOOK na którym odbędzie się pokaz „Jak wykonać szybki makijaż na co dzień” wykonany na jednej z uczestniczek
Każda Mama otrzyma krótki skrypt z poradami.
Drugim gościem będzie fotograf Maciej Grabowski który każdemu maluszkowi zrobi zdjęcie.
Zdjęcia w formie portretu otrzymacie na swojego maila.

Oczywiście Pan Maciej wykona fotoreportaż z naszego spotkania.
Zachęcam do odwiedzenia i polubienia strony Margo Look
https://www.facebook.com/pages/Margo-Look/169671126512611?ref=ts&fref=ts
oraz M. Grabowski Fotografia
https://www.facebook.com/pages/Maciej-Grabowski-Fotografia/140954622672570?ref=ts&fref=ts
Na w/w spotkanie wymagane są zapisy.
Chęć udziału w spotkaniu proszę zgłaszać na adres mailowy
clauwi@wp.pl

Zapraszam
Agnieszka Janiszewska
Akademia Szkraba
Ul. Gackowskiego 1c
[/h]

Hejka
Pięknie choć mroźno z rana!
Już zaliczyłam UM. Dobrze, ze się zdecydowałam tak wcześnie. Przynajmniej wszystko załatwione szybko i sprawnie. Ale zaparkowanie przed urzędem graniczy z cudem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W sobotę kupiliśmy buty wiosenne chłopakom. Tragedia:baffled:! Jakie ceny:szok:! I oni się k...a dziwią:wściekła/y:, że naród rozmnażać się nie chce! Dowalili ceny dziecięcych rzeczy tak, że szok!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej!

Wlasnie wstaje rano,przed 6 i patrze a ty dachy w kolo biale;/ nooo bylo nawet -6 ale slonko jest i co najwazniejsze nie wieje;)

Taa UM to masakra,kiedys jak jezdzilam to do Reala i spacerkiem do urzedu albo gdzies obok sie stawalo byle nie tam...

Echh Karola nie pocieszasz;((( juz sie boje jechac(kasy nadal nie mam z pita,jutro bedzie miesiac haha dobre coo?!?!)...W sobote tesciowa Wiki wezmie zobaczyc chociaz adidiasy i leginsy...

reklama
hejka dawno mnie tu nie było. czasu mało miałam.
teraz Jaś w końcu dłużej śpi. ma lekką anemię ale daje mu żelazo. poza tym już sam siada już czasem za kołdrę się złapie lub podeprze o coś ale tylko chwila i zaraz leci do tyłu. albo z leżaczka ciągnie go do przodu. łapie za nóżki i ciągnie je do buźki. jest cudowny.
2013-02-28 10.05.52.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry