• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka!
My już po spacerze.:tak:
Pięknie dzisiaj znowu!
Korzystając z okazji mam ambitny plan pomyć dzisiaj okna, bo jak słońce w nie świeci to....matko!!!!!!!!! Syf i malaria!:szok::szok::szok::szok:

reklama
Noo Izka Ty to w ogole nocny marek;)

Karola ja wczoraj to samo ale wzielam w kuchni tylko przelecialam z zewnatrz od razu lepiej hehe reszte za tydzien ogarne bo ma padac wiec poczekam;)

Nieee ja muszę to zrobić teraz, nie ma co czekać. I tak będzie trzeba za 2 miesiące na nowo czyścić. Jak drzewa zaczną się pylić, to potem taki żółty osad jest i trzeba na nowo ścierać. To chyba sosny tak brudzą.

No cieeepełko! Wszystkie okna na roścież przy myciu pootwierałam i tak zostawiłam. Chałupka się wywietrzyła jak ta lala! Normalnie to tylko balkon tak szeroko mogę he he bo parapety zielskiem zastawione. Korzystałam z okazji, że trzeba było wszystko pościągać. :-D:tak:
Zostało jeszcze okno u chłopaków w pokoju, ale to myknę jutro. Teraz będziemy się zbierać niedługo po starszaka.

Iza - mam statyw i zamierzam wykorzystać :D
podstawowy to 9 zajec po 1,5 godz kazda, potem od wrzesnia bedzie "zaawansowany" :)

krolcia - mi jak zaswiecilo w okna to od razu za plyn siegnelam ale m mnie po glowie popukał :D hehe
za tydzien poprosze kogos by mi pomyl bo juz patrzeć nie moge :D

Witam i ja
Ranek zaczęłam na szybko od umycia ostatniego okna i całego tabunu zielska na tymże parapecie. Uf zeszło trochę, tak każdy liść po kolei ścierać.

No i chmurzy się...buuuuuu Ponoć jeszcze tydzień ma być źle. Tydzień, tylko tydzień, damy radę...:-(:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry