• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aga ładnie,ładnie:) ale co tam,nie takie kolosy nam straszne;)

Karola damy rade!...ten sie juz prawie konczy a nast.tydzien szybko zleci.
Tym bardziej ze w nastepnym mamy rekolekcje 13-15,szybko zleci.

Slonko bylo i sie zmylo,za to wicher,matko jedyna...wyszlam z klatki to normalnie jak nad morzem brrrr,mimo gabarytow wnet mnie zwialo hehe

Kurde Wika ma oko czerwone,katar,kaszel,ucho ehhhh;( za malo;/

Ostatnia edycja:
Witam z kawką!

Paskudnie wieje

Wszystkiego najlepszego kobietki!;-)

My chyba dziś znowu lekarza zaliczymy. Odparzył sobie młody tyłek tak po antybiotyku, że zwalczyć tego nie mogę. Zawsze mega mix sudocremu i betapanthenolu działał. Tym razem doopa. Chyba potrzebujemy czegoś mocniejszego.
Słyszałam że jest jakaś silna maść na receptę.

Witam w tak piękne święto którego osobiście nie lubię :-D

Koleżanka z Łodzi pisała, że musi wyjśc przed dom odśnieżać bo nasypało i cały czas sypie, a było tak fajnie cieplusińsko!
My dziś z córcią do teściowej na obiadek jedziemy a po drodze plotki w tesco z moją mają ;-)

Krolcia zdrówka dla tyłeczka malusińskiego!

krolcia - adam tak intensywnie na koniec przybrał ... zostaly 4 tyg do porodu wiec te 1,5 by przybral dlatego zakladam rodzic za 2-3 tyg cy by wiecej jak kg nie przybral :)

najlepszego :)
541011_459995964069884_908169902_n.jpg

reklama
Witam
Dziś taaaaka brutalna pobudka. Przyleciało towarzycho o 7 z okrzykami, że już jasno i że trzeba wstawać, bo nam się wydaje, że jest ciemno bo są zasłony ale jest już jasno, już dzień!:dry:

Aga mój też pod koniec szybciej przybierał, kilogram w 4 tygodnie, a potem w ostatnie dwa tygodnie jeszcze pół, czyli jakąś ćwiartkę na tydzień.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry