• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Krolcia, nie wiem jaki wysoki jest Twój synus, ale my "przymierzalismy" Borysa do tych drewnianych, do tego co pokazałś również i wszystkie były za wysokie. Mają regulowane siodełko, owszem ale od 39 cm w zwyż, a my potzrebowaliśmy ok 37 cm z tego co pamiętam;-). Dobrze jest zmierzyć długość nóżki bąbla, wewnętrzną stronę do krocza i wtedy będziesz wiedziała jakiej wysokości szukać:-)

reklama
O widzisz! I mnie się wydawało tak wizualnie, że on wysoko to wszystko właśnie ma!
W każdym bądź razie jakiego byśmy nie kupili, to najpierw mały musi się przymierzyć. W ciemno nie ma mowy o kupnie.

Masz rację. Boryś tez się "przymierzał" heheh. W decathlonie też na poczatku rowerek był za wysoki, ale okazało się,że poprostu siodełko było na maksa ustawione, mąż obnizył i młody pomknął heheh.

Hej!

Ja to dopiero klnelam wrrrr musialam isc z Matim Wiki zaprowadzic,tak mi go zal bylo brac ale co zrobic,w sumie juz nie chcialam w ogole jej prowadzic ale i tak pustki w lodowie i pieczywa brak;/...az mi sie chce wierzyc ze ten snieg i tyle tego,masakra;(

Mati ma tomka z serii take-n-play,na dwa latka dostal domkowo i wagoniki,na gwiazdora dokupilam tory i kolejne wagoniki,nadal mu malo jesli chodzi o wagony a jest tego duzo tylko ceny normalnie powalają;/

Karola kuzynka ma wlasnie taki jak pokazalas,zadowolona bardzo:).

Krolcia...pierwszy ok, szkoda tylko,ze wagi nie podają, ale nie wygląda na cięzki. Drugi jak dla mnie za masywny (przez te opony) no i waży ponad 4kg, nasz waży 3,5, a dla takiego malucha to juz spora róznica. Zwracaj uwagę też na wagę rowerka:-)

Wronka - u nas jest kilka wersji tomka, take-n-playa mamy w szafie bo sam nie zjezdzi bedzie dla mlodszego :)

Adam ma teraz trackmastera z calych zestawow ma kopalnie i lotnisko , pozostale stacje kupowalismy mu osobno tak samo tory i drogi mamy tez tory z tej starej serii niebieskiej i do niej wystarczylo przejsciowki kupić i sie laczą .mosty, filary , tunele kupujemy tez osobno bo wychodzi taniej niz te gotowe zestawy. nam juz sie 3 skrzynie uzbieraly tego wszystkiego bo m ma bzika na tym punkcie :)

Hellooo!

Spijam kawke mrozona;D a co tam hehe

Kto ma pomysl jak to zrobic,zeby zasnac i obudzic sie za tydzien...??!!

Powiem Wam ze jak wczoraj szlam na fitness przed 19 to naprawde fajnie bylo na dworku,nie wialo,czysto,bialo,naprawde przyjamnie hehe ale co z tego zimo spadajjjjjjjjj!!!

Wika dzisiaj z klasa do filharmonii mam nadzieje ze nie bedzie sypalo a od jutro rekolekcje.

Dzisiaj robie leczo,chodzi za mna od tygodnia...o ile cukinie dostane(osttanio w biedrze widzialam) bo na kabaczka chyba nie mam co liczyc;/...

reklama
Hejka;-)
Podjechaliśmy po śniadanku do carrefoura przymierzyć się do tego rowerka i jest za duży. Brakuje Danielowi z 2-3 centymetrów, żeby położyć płasko stopę na podłodze. Więc odpada.

Czekam teraz na fotki rowerka znajomej szwagierki. Chce sprzedać.

Kasia w biedronce mają cukinię. Kupowałam ostatnio.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry