• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i nie ma w mojej biedrze wrrrr a jak nie potrzebowalam to byla i dooopa z mojego leczo a mam taka chcice ze hej;)...zrobilam surowke z kiszone i wyjelam rybe;)

Dzisiaj patrze na fb a kumpela smutny opis dala,wchodze w jej profil(oczywiscie nie pierwszy raz ale nigdy mi sie to nie rzucilo w oczy) patrze a ona wdowa,od 2 lat,mlody chlopak...ciary na calym ciele az sie poryczalam,trojka dzieci...masakra;(...popisalysmy troche tyle co w skrocie to choroba nie wybiera,nie znamy dnia ani godziny...caly czas mysle o niej,straszne...

Ostatnia edycja:
reklama
Mowie Wam szok;(...w glowie mi to siedzi caly dzien...nie dlugo sie spotkamy,pogadamy...

A jak tam korzystacie z ostatniego sniegu??? Moje dzieci chcialy ale nagadalm im ze sanki sie rozsypaly hehe i nie ma...bylam z psem miedzy blokami a tam tyle sniegu ze az pies zgupial haha.

Jestem żyje ale nie mam kiedy pisać, bo kupiłam maszynę do szycia i sie wkręciłam na maksa.Pozdrawiam wszystkie mocno i ja już też życzę nam wszystkim wiosny

Hej!

Witam sie z kawa znowu mrozoną hehe...M pojechal do pracy i juz przyjechal bo mu farby nie dowiezli;/,chociaz bulki na sniadanie byly:).
Wika na 10 rekolekcje potem laba...wiosno czekamy!!!!

Mucha jakbys potrzebowala to ja mam duzo do przerobki hehe;)

Mucha jakbys potrzebowala to ja mam duzo do przerobki hehe;)
Oj Kasiulka odważna jesteś:-). Wiecie co jak dzisiaj mój budzik zadzwonił o 5:30 to słyszałam śpiew ptaków. Myślę że wiosna już tuż tuż
Ja od poniedziałku na konferencję wyjeżdżam i znowu zniknę na trochę, muszę nagotować moim chłopakom na trzy dni:baffled:
Nie wiem czy Wam pisałam ale byłam na spotkaniu w szkole odnośnie puszczenia 6 latków. Nasze przedszkole i szkoła robili takie wspólne spotkanie. Wedle pani psychopedagog to już nawet mój młodszy sie nadaje, Ale pani nauczycielka mi się podobała.Powiedziała jak to jest naprawdę, że nie mają osobnej klasy dla 6 latków i te strasznie się stresują, bo są najmłodsze i jednak odstaja od tych 7 latków. W sumie myślałam że to będzie taka nagonka żeby puszczać dzieciaki a to była jednak fajna szczera rozmowa.

Hejka
Miało być coraz cieplej i co?
U nas rano -15 stopni!

Mucha dobrze, że jeszcze są rzetelni ludzie w tej oświacie i szczerze powiedzą co o tym myślą. Co ta psycholożka może wiedzieć:crazy:! Jak na co dzień nie ma do czynienia z klasą przestraszonych maluchów.:no:

A dajesz swojego od września do szkoły?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry