• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!

Jak wszyscy spia to ja sie budze skoro swit i spac juz nie moge,maly spal do 7 za to Wiki sie obudzila wczesniej,pies cos piszczal,takze bylam juz spacerze po 6 hehe .

Wczoraj zaliczylam wieczorna zumbe,rewelacja;D szkoda ze tylko raz w tygodniu;/

Mlody dalej zasmarany a Wika juz lepiej;) wszystkie bole przeszly kaszel troche jeszcze i smarki

Karola jak pupa?? Bylas u lekarza??

reklama
Słyszałam, że fajna taka zumba.

Do lekarza dzwoniłam wczoraj, czy byłaby możliwość, żeby wypisała mi receptę bez widzenia dziecka. Że boję się siedzieć w poczekalni i czekać tylko po głupią maść, w tych zarazkach, z dzieckiem zdrowym ale osłabionym po antybie. Lekarka stwierdziła, że nie ma problemu i po południu odebraliśmy sobie tylko receptę.

Tyłek czerwony ale widać, że jest to już mniej krwista czerwień. Widać ewidentnie że maść działa.:tak:

Noo zumba rewelacja jeszcze z taka fajna dziewczyna Olivia prowadzi...teraz wszystkie moje wieczory piatkowe na zumbe ;DDD ale dwa miechy bo w maju juz zawieszaja bo to pozno na 21 i piatek wiec ludzi bedzie tyle co nic ale 1 wrzesnia powracają;)

Uff dobrze ze dziala i ze lepiej...

Krolcia - ostatnie tygodnie to najwiekszy przyrost masy :) i mamy takie nasze giganciki hehe

a my dzisiaj bylismy w kozielcu na jajeczkowym spotkaniu - jak zwykle rewelacja:) nastroilam sie troche swiatecznie heh

Hej!

Masakra na dworze;/ bylismy u tesciowej na kawie,jak wyszlam z klatki to mimo gabarytow wnet mnie zwialo hehe i do tego smieszny,padajacy snieg wrrr,u nas takie "patyczki" dziwne leca z nieba...

Aaa dzisiaj uswiadomilam sobie ze swieta za 3 tyg a ja myslalam ze za dwa...czyli jeszcze troche czasu mamy.Zamowilam wlasnie dla Wiki ubranko dla monster a mlodemu nowy autobus ;)

Milej niedzieli:)

ja o swietach nie mysle chyba ze pod katem porodówki :)

dla mlodego mamy dymiacego Tomka do tych jego kolejek :) mam nadzieje ze M juz nic nie bedzie wymyslal :)

a patrzac za okno mam ochote porzucać łaciną :/

I ja klnę do żywego wyglądając za okno!

My chyba dorzucimy się szwagierce i dla malucha będzie rowerek biegowy a dla Matiego jakiś tam drobiazg. Mnóstwo kasy pójdzie na niego na urodziny, więc niech będzie, że imprezka urodzinowa to nasz świąteczno-urodzinowy prezent.

Macie jakieś doświadczenia z biegówkami? Na co zwrócić uwagę najbardziej?

W tym roku święta u nas, więc czeka mnie szykowanie wszystkiego.

Hej

Tez mam dosyć tej pogody..wwrrr, zmarzłam dzisiaj jak cholera...ja chce już wiosnę.....

Krolcia, Borys ma biegówkę, kupiliśmy mu na 2 latka i smiga jak stary, uważam, ze to super zakup był. Najważniejsze w biegówce to regulowana wysokość siodełka, tak by dziecko siedząc miało stópki płasko na podłożu, by nie majtały te nóżki w powietrzu. Mam nadzieję,że zrozumiale napisałam hehehe. My mamy rowerek z decathlona i jestm bardzo zadowolona, nie był mega drogi a naprawdę fajny i lekki a synuś zadowolony:-)

Aga, a jaką macie serię Tomka?? Borys dostał na gwiazdkę serię tracmaster, ale tylko Tomek był i kilka torów. Chcę mu własnie dokupić coś na urodzinki i zająca, bo młody dosłownie zakochany w Tomku jest. Spi z nim , wszędzie go zabiera i slicznie się bawi. Co jakiś czas przychodzi i pyta czy kupię mu Piotrusia, Henia, Diesla, Emilkę itd. No i jak wsponiałam chcialabym mu dokupić i wagoniki i tory. Najlepiej chyba wyszedłby jakis duzy zestaw niz osobno. Możesz cos podpowiedzieć?

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
Masakra jakie drogi! Jakby nic ruszone nie było:no: tak nawiewa!:wściekła/y:

Myśmy w decatlonie byli i się tam młody przymierzył do tego, co to mogą dzieci używać i odniosłam wrażenie, że siodełko jest za daleko względem kierownicy. Wiadomo, że początki to są na zasadzie chodzę z czymś między nogami i trzymam kierownicę:-D he he, no ale jak tak chodził to siodełko miał za sobą a nie pod tyłkiem. Tak na chłopski rozum myślę, ze jakby to siodełko bardziej pod tyłkiem było to w którymś momencie by na nie usiadł, no ale może wymyślam.:zawstydzona/y:
W Carefourze są takie ponoć po 99 zł ROWEREK ROWER BIEGOWY RUNNER KINDERKRAFT DREWNIANY (3066041048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Z wyglądu ładne. Będziemy jechać się przymierzyć do niego, bo tu z kolei wydaje mi się, ze rama wysoko i na początku jak tak będzie chodził to sobie klejnoty będzie obcierał.

Ech wymyśliłam i teraz mam dylemat:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry