• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam umęczona

Iza a dlaczego do Jurasza? Co się dzieje?

A ja miałam w nocy przeboje. Przeczyszczenie organizmu totalne. Winowajca-skórka od winogrona!:dry::wściekła/y: Dopiero jak już żołądek mi się na lewą stronę wywrócił, to wyplułam to dziadostwo, a tak się męczyłam kilka godzin ech.

Kolejne zamówienie. Powtórka z kucem i sukienka.
nor.jpg

Kolejny sweterek w drodze. Znaczy dopiero wzór sie rysuje he he. To będzie prezent dla córki szwagierki na gwiazdkę.:tak:

Dziękujemy za głosiki i prosimy o jeszcze. Jeszcze przez kilka dni będę upeirdliwa:-p
https://www.facebook.com/Kredito24P...andloc=DISABLE&app_data=view-vote,for-1612273

Załączniki

• nor.jpg
    nor.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Olka widziałam, tylko, ze oni potrzebują w takich godzinach pracownika w jakich ja nie jestem w stanie pracować:-(. Niestety to jest mój spory minus, nie dyspozycyjność. :-(

O ja Iza! To zdrowia życzę, co by cie postawili na nie skrzypiące nogi.:tak:;-)

Hej!

Karola mialam tak kiedys ze skora od pomidora,wspolczuje...

Nie moge wejsc na Ksenie :wściekła/y: sprobuje pozniej

Izka,zdrowka...kto sie teraz nie sypie :-p coraz gorzej...

W niedziele do babci M na urodzino-imieniny i nie mam pojecia co jej kupic :-(

Witam
Co za pogoda dzisiaj.
Jak ja nie lubię jak jest tak ciemno!

A Ksenia jak to Kasia napisała to właściwie Ksena moja sunia:tak:;-) imię dostała po tej wojowniczej z serialu:-D he he, bo jak to to było małe to wyglądała prześlicznie, z falowaną sierściuchą na głowie jakby kto jej karbownicą przeleciał, jak mała księżniczka, ale zadziora wrednego:evil: miała jak wojowniczka i to imię idealnie do niej wówczas pasowało.:-D Teraz to już stateczna pani jest:-)

reklama
Ksenia zaglosowana ofc :-):tak:

Dzien dzisiaj masakrejszyn dobrze ze juz prawie koniec...maly spi,Wika rzadzi,M na robocie a ja na necie o! ;-)

Dzieki za pomysly dla babci na prezent :-p nie wiem co wybrac buahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry