• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej hej!

Jak tam nastroje???

Wczoraj tesciowa wieczorem dzwonila ze wezmie dzieci wiec balujemy :-) drugi rok z rzedu tradycyjnie w doborowym towarzystwie :-p z Sali i reszta ekipy...ojjjj bedzie sie dzialo :-p...

A ja wszystko juz zrobione siadlam na chwile i do wanny ;-)

Zycze Wam dziewczyny wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku oraz Szampanksiej Zabawy!!!!!!!

images.jpeg

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    11 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Witam

No i po wszystkiemu! Matko tyle dni obżarstwa:baffled:! Masakra! Jakąś głodówkę by teraz trzeba było chyba.

Aga super wyglądaliście! Krówelna pierwsza klasa!:tak::-D;-)

Myśmy całkiem przyjemnie spędzili tego sylwka. Jak na imprezkę z dziećmi. Chłopcy doczekali do 12. Daniel był w niebo wzięty jak zobaczył te kolorowe wystrzały!

Zawiozłam dziś dzieci do przedszkola. Za długo już w domu siedziały i świrowały! A wczoraj to już w ogóle jakieś apogeum. Co chwilę jakieś krzyki, kłótnia, szturchanie się. Grrr! Myślałam, że wyjdę z siebie! Mam nadzieję, że dzisiejsza wczesna pobudka i pobyt w przedszkolu sprawią, ze moje dzieci wejdą na normalny tryb

I ja sie melduje cala i zdrowa w tym Nowym Roku :-). Odespalam dzisiaj i moge zaczac normlanie funkcjonowac,cos mnie plecy bola ;/ wstac nie moglam...od tego tancowania chyba :-p

Wiki do szkoly dzisiaj powinna ale Pan doktor mowil zeby ja potrzymac do konca tygodnia takze siedzimy i tez swirujemy :no::szok:...

Aga super wygladalas,razem super wszyscy :-)

Aga Królewna była z Ciebie pierwsza klasa :-) U nas sylwester nawet dobrze :-) Weronia się obudziła o 22 i zasnęła o 1 chyba nie chciała przespać swojego pierwszego sylwestra ha ha.
Krolcia masz rację teraz czas na jakiś odwyk od jedzenia.

dziekuje :* jesteście łaskawsze od mojego dziecia który stwierdził że nie jestem cała królewna bo UWAGA mam za małą sukienkę (w sensie ze za krótką) i nie mam SWETRA (tego wyjaśnić nie potrafię) heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry