• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam
Uf dopiero w domu.:baffled:
Rano zaliczyliśmy z Danielem lekarza i zakupy. Mały w nocy gorączkował i ma taki mokry katar, że wolałam polecić z nim od razu. Znając tę jego tendencję z uszami:dry:. Dostaliśmy krople do uszu, bo coś tam lekko się zaczerwieniło, syrop na kaszel i siedzenie ze 2-3 dni. Nic poważniejszego się nie dzieje. W sumie szkoda. Bo taki świeży śnieg napadał i jest lekki mrozik, tak idealnie na wyjścia. Wczoraj byliśmy i w przedszkolu też pewnie ze dwa razy by wyszli.

W przychodni jakaś nowa ekipa lekarzy się narysowała. Pewnie więcej zachorowań jest. Nowy u którego byliśmy wywarł na mnie całkiem pozytywne wrażenie
:tak:

Karola bidulek,zdrowka!!!

My tez siedzimy w domu od piatku,Mat ciagle kaszle a najgorsze sa wiadomo dwie godziny po zasnieciu :/...jakie palny ferie??? u nas w szkole organizuja codziennie male zajecia,tylko dwie godziny ale zawsze cos a tak poza tym to troche palnow mamy ale na miejscu...

u nas tez bez specjalnyw planowna ferie :) przedszkole czynne normalnie wiec bedzie chodzic :)

ja dzisiaj mialam objazdówkę po mieście ... jak ja nie znosze sniegu na drodze:P
moje chlopaki odpukac trzymaja sie w zdrowiu by tak dalej :)

dzisiaj strzelilam sobie prezent i zamowilam ekspres do kawy :D:D jutro powinien dojsc juz sie doczekac nie mge:P

do tego wrcilam na "diete" bo w ostatnim czasie tylam z predkoscia światła :/ zobaczymy co z tego wyjdzie

Witam
Wczoraj poszłam z młodym jeszcze raz do lekarza. Bo gorączka nadal się utrzymywała a do tego doszły inne objawy:baffled:. Przyjęli nas po za kolejnością, bo dziecko z gorączką. No i mamy podejrzenie szkarlatyny. Antybiotyk dostaliśmy. Wczoraj dostał dawkę i dzisiaj już kolejna i objawy już ustąpiły. Nieźle! Teraz tylko czekać, czy skóra z rączek będzie schodzić. Jeśli tak to znaczy, że to na pewno była szkarlatyna jeśli nie to znaczy, ze mieliśmy zwykłą anginę. O! Pierwszy raz! A ucho to tak jako dodatek było zaczerwienione:dry:

Ja też jakoś schudnąć nie mogę. Nie mam jakoś samozaparcia ostatnio, z resztą na nic nie mam samozaparcia. W ogóle życie mnie przytłacza. Chyba brak słońca mi doskwiera czy jak.:-(

Karola wrrr a szkarlatyna to cos z jezykiem tez bylo ze malinowy i kropki nieee...wspolczuje no i czekamy na potwierdzenia badz nie...
Lacze sie z Toba w nie posiadaniu samozaparcia,mnie zycie przytlacza ostatnio na maxa...chcialabym miec lekkie podejscie do wszystkiego ale niestety sie nie ja,ja nie potrafie :-(...schudnac tez bym chciala ale coz w pewnym wieku sie po prostu nie da :-p...

Aga super :-) smaczna kawka z ekspresu,na to jeszcze smietanka i posypane czekolada na diete akurat mmm :-p:-D teraz se ochoty narobilam :tak:

Ja mam dzisiaj wizyte u gina potem zebranie w szkole takze popoludnie zaplanowane...

reklama
No właśnie to samo powiedziała mi lekarka.

Tak w ogóle szkarlatyna...jak słyszę to normalnie mi się załącza w mózgu Ania z zielonego wzgórza i 18-19 wiek:baffled:. Moim zdaniem powrót takich chorób w takim stężeniu to ewidentnie wynik mody nieszczepienia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry