• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!

Dokladnie my z Salinką caly weekend dzialkowo zaliczony...ogolnie burzliwy ten weekend mialam :-p czlowiek jednak juz sie starzeje :no: a jeszcze dostalam kataru o gardle nie wspomne,czuje sie do doooopy :-(

Karola noo wspolczuje :-( a na basen dawaj :tak: pewnie ze dasz rade :tak:;-)

Mucha wracaj,dosc juz tego :-p

reklama
Witam się z kawusią.;-)

Wczoraj była u mnie moja fryzjerka. Nareszcie wygląda się jak człowiek! A nie odrost kilometrowy a na nich pasemka jak pasy na przejściu! Tak spierdzielone poprzednio. Normalnie inaczej sie od razu czuję. No i siwizny nie widać:-p

Jutro znowu lekarz. Wizyta u tej całej laryngolog. Wy tu zachwalacie a szwagierka mówi, że 90% wojska na nią pyszczy! Że suka straszna. Nie wiem...może to kwestia podejścia do dziecka a do dorosłej osoby.... A może jednak coś w tym jest. Bo do niej terminy tygodniowe a wszędzie gdzie indziej co najmniej 2-u miesięczne, więc to też coś o tym mówi. No zobaczymy. U nas myślę to kwestia leków już tylko. Jak coś będzie nie teges to w ostateczności pójdę prywatnie do Gizińskich i już.

Mateusz też w weekend ma urodziny, ale ja w domu nic nie robię. Ma imprezę w przedszkolu i wystarczy. Nie będę bawiła się w dwa torty i ciasta.

reklama
Heloo!

Bo to tak jest z wojskowymi :-p

A ja smarkata,nie mam slow...powiedzcie co mam zrobic zeby stanac na nogi...ponad miesiac ciagnie sie za mna jakies g*** :wściekła/y:!!!! jak nie gardlo,to krtan,teraz katar,nie pamietam zebym taki miala,zatoki...nie da sie zyc :-(...

Wika wczoraj na wieczor temp. a dzisiaj zasmarkana i ogrochy wywalily :no: w domu sie kuruje,echhh...

Olka odpoczelas??

Aga a Dadu juz rok :szok:??!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry