Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Bliżej do Arabelli będę mieć
Rano przedszkole, potem koleżanka he he. Tak się polubili tutaj z sąsiadka, ze łażą do siebie(częściej Mateusz do Martynki) albo na dwór razem i wraca mi dziecko na noc do domu dopiero. Fajna ta mała taka bezpośrednia. Rocznikowo chyba rok młodsza. Fajnie tak, że w końcu zaczął wyłazić do rówieśników.

. Więc jakieś wady w budowie szczęki nie ma. Kwestia odpowiedniego złożenia się do wymowy. Tak myślę przynajmniej... Od września mogłabym z nim chodzić na takie zajęci, w czasie kiedy młodsze jeszcze w przedszkolu.
! Wrrr Wyjęłam z szafy drugi kluczyk i odwiozłam dzieci, ale nigdzie dalej bez dokumentów już ruszyć się nie mogę! Mam tylko nadzieję, że paliwa w baku mi wystarczy do piątku!
! Daniel koniecznie potrzebuje już butów. Miałam je kupić teraz właśnie a tak musi czekać do końca tygodnia. Lata w trampkach które po jednym przebiegnięciu po trawie natychmiast są mokre.