agulqa_b
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny tak czytam o tym wszystkim i mysle ze to takie odlegle a pozniej przypominam sobie ze dopiero co mama byla w ciazy a mlody juz w drugiej klasie. Czy moj bobas tez tak szybko bedzie duzy?!
Mucha dziekuje, nie jest zle. Te najgorsze momenty chyba juz za mna. Zagrozenie minelo, mdlosci tez. Dzis zaczelam 6ty miesiac, to juz brzmi powaznie ;-) w sumie przytylam ok 6kg... ciekawe kiedy to wszystko po ciazy zgubie, ale moje dzieciemjest tego warte!:-) dzis strasznie bolala mnie glowa, dosc czesto mi dokucza przy takich zmianach pogody :-\ no i codziennie min 2h snu w dzien
Mucha dziekuje, nie jest zle. Te najgorsze momenty chyba juz za mna. Zagrozenie minelo, mdlosci tez. Dzis zaczelam 6ty miesiac, to juz brzmi powaznie ;-) w sumie przytylam ok 6kg... ciekawe kiedy to wszystko po ciazy zgubie, ale moje dzieciemjest tego warte!:-) dzis strasznie bolala mnie glowa, dosc czesto mi dokucza przy takich zmianach pogody :-\ no i codziennie min 2h snu w dzien
. Co chwila coś trzeba robić innego. Rano odwiozę dzieciaki, usiądę do kawki, zjem śniadanie i w sumie pora by była zabrać się za pracę ale za chwilę trzeba jechać po starszego do szkoły. Potem zrobić obiad potem po młodszego i tak cały dzień zlatuje bez dłuższego czasu. Muszę się jakoś ogarnąć bo nie wyrobię
. Sporo doszło nowych punktów do planu dnia. 
. W pierwszej ciąży 30 kg na plus
no dzisiaj mowie ze ok, ze idzie ;-)...moje obiady jedza w szkole ale i tak sie gotuje
Z Matim było podobnie. Tyle, że wtedy do oksytocyny dostałam też dolargan więc było łatwiej. Zasypiałam nawet między skurczami
. Teraz zkolei ujedzrniam ciało i staram się przynajmniej 3 razy w tygodniu ćwiczyć albo na orbitreku albo jakiś pilates lub zumba z youtuba.