Salinka
Zaciekawiona BB
Hej..
Wpadłam sie pochwalic...Tymek z druzyna wygrali wczoraj mecz z Dąbrowa Chełmińska z dwa lata starszym rocznikiem 7:2. mecz na poziomie ligowym grali lepiej od naszej reprezentacji
;-)
Co do kasy to sie nie wypowiadam mialam od wrzesnia isc do pracy a jak dobrze pojdzie to zaczne od pazdziernika.Wiec wrzesien z mega zacisnietym pasem...zachcialo mi sie prywatnej zerówki to mam;p
Jakie plany na pieknie zapowiadajacy sie weekend??
Wpadłam sie pochwalic...Tymek z druzyna wygrali wczoraj mecz z Dąbrowa Chełmińska z dwa lata starszym rocznikiem 7:2. mecz na poziomie ligowym grali lepiej od naszej reprezentacji
Co do kasy to sie nie wypowiadam mialam od wrzesnia isc do pracy a jak dobrze pojdzie to zaczne od pazdziernika.Wiec wrzesien z mega zacisnietym pasem...zachcialo mi sie prywatnej zerówki to mam;p
Jakie plany na pieknie zapowiadajacy sie weekend??

. Ech odczuwa człowiek teraz to, że jest sam i wszystko na jednej głowie w sumie...:-(
. Ta kuchnia jest większa niż poprzednia i ni w kij ni w oko to wszystko wyglądało
, a druga rzecz, pomieszczenie gospodarcze tu jest mniejsze i w związku z tym z niego zostały wyeksmitowane wszystkie moje kuchenne rzeczy. Dodatkowe zestawy naczyń, półmiski, szkło itd. Stało to więc w kartonach w kuchni, bo nie było gdzie tego wcisnąć. Szlag mnie jasny trafiał, jak wchodziłam do kuchni i widziałam te pudła, pudełka i pudełeczka
. A teraz mam więcej szaf i wszystko się mieści!!!!! Meble nie jakieś nie wiadomo co. Z promocji w black red white kupione ale mnie się bardzo podobają! A to najważniejsze przecież. To ja urzęduję w kuchni i to mnie ma być miło