AgnieszkaJ
Fanka BB :)
pogoda do d....
wczoraj bylismy na parapetówce w osielsku u znajomych ale tam fajnie .... dzieciaki szalały do 23
mi padl laptop na szczescie dane do odzyskania ale musiałam kupic nowy wiec kasy sporo poszło
mlodszy mi sie posmarkal , wiec inhalator odplony
ja wymiekam ostatnio spie po 5 godzin jak dobrze pójdzie , chodze do tylu ;(
wczoraj bylismy na parapetówce w osielsku u znajomych ale tam fajnie .... dzieciaki szalały do 23
mi padl laptop na szczescie dane do odzyskania ale musiałam kupic nowy wiec kasy sporo poszło
mlodszy mi sie posmarkal , wiec inhalator odplony
ja wymiekam ostatnio spie po 5 godzin jak dobrze pójdzie , chodze do tylu ;(

Kartę dla siebie chciałam też wyrobić, bo mam przecież wyniki grupy krwi z czasu ciąży, ale to nie jest ważne. Nie jest miarodajne dla wystawiających. Muszą wziąć krew ode mnie jeszcze raz, czyli znowu miałabym bulić 40 zł. Paranoja! Przecież krew mi się nie zmieniła przez ostatnie 9 lat!
No nic. Może faktycznie to zrobię, przy okazji jakieś kontroli. No i Danielowi by trzeba było też sprawdzić, ale to tak samo przy pierwszym lepszym pobraniu za jednym zamachem się zrobi, nie to, żeby specjalnie.
no juz dawno tak nie mial....
! Rano byliśmy kontrolnie prześwietlić się a po południu jeszcze wizyta u lekarza. Mam nadzieję usłyszeć, ze już mu nic tam nie furkocze.