• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gorączka u nas przeszła, ale Małą męczy trochę katarek. Oby szybko sobie poszedł preccz!
anwaryl, w sobotę, jak Mała miała 39,9 dzwoniłam prywatnie do trzech lekarzy, w tym do dr Słowika. Nie mógł przyjechać, bo był poza Bydgoszczą, ale jako jedyny powiedział, że około północy juz może dojechać i zapytał czy może mi jakos pomóc przez telefon. I już mi się spodobał!

reklama
Arabella, ciesze sie ze u malej juz wszystko dobrze. Jak sobie radzisz z katarkiem. Ja wlasnie dzisiaj na wieczor zamowilam wizyte dr Slowika, bo wydaje mi sie. ze mala ma katarek. Polozna srodowiskowa dzisiaj byla i tez mowila, ze chyba ma katarek, bo na sapke poporodowa to za dlugo. Skad mialas na tego lekarza namiary. Moze slyszalas o nim juz od jakiejs kolezanki. Nie wiesz, czy on gdzies jeszcze przyjmuje oprocz prywatnie (szpital). Po wizycie jego napisze swoje wrazenie.

hehe dr slowik to podstwa - tez z niego korzystamy, lekarz z powolania, polecam szczerze
;D

a my dzis zrobilysmy nalot na ksiegarnie z okazji swiatowego dnia ksiazki obkupilysmy si e niemilosiernie ;D

Jestem po wizycie dr Słowika. rewalacja. Lekarz z powołania. Skromny, bardzo dokładny i majacy super podejscie do dziecka. Odpowiada na kazde pytanie. Kaze dzwonic do siebie nawet w nocy. Przyjezdza do domu. Wizyta 50 zł. Naprawde dziewczyny jak bedziecie mialy problem to polecam. Zreszta Oli tez u niego leczy mala.
Stwierdzil u mojej malutkiej katarek. Przepisal masc i powiedzial, ze jak przez tydzien nie przejdzie to wkrapiac mleko matki. Mysle, ze bedzie ok.

Gdzieś już kiedyś o dr Słowiku słyszałam - w takim razie poproszę o wszelkie namiary zawsze dobrze mieć w zanadrzu dobrego pediatrę, bo do naszej aktualnej pani dr w przychodni mam ograniczone zaufanie. I pytanko - czy jeździ również poza Bydgoszcz - my mieszkamy jakieś 35km poza miastem.

anwaryl, o doktorze słyszałam od koleżanki, która słyszała od kuzyna  ;D Jak już pisałam, mnie się spodobał już przez telefon.
A jeśli chodzi o katar to właściwie nic Małej nie robię. Jak już bardzo ją męczy to wkraplam sól fizjologiczną i kładę na brzuch lub ew. próbuję ściągnąć gruchą, co się spotyka z protestem więc odpuszczam. Misiunia nie chce łykać lekarstw, ale na szczęście nie ma tej paskudnej temperatury więc jej odpuszczam.
anwaryl, podaję Ci mój nr gg, bo widzę, że ostatnio "zaśmiecamy" forum gadając ze sobą: 8818232. A Malutkiej (właściwie jak mam na imię Twoja córeczka, bo chyba gdzieś przegapiłam) życzę szybkiego pozbycia się kataru, bo dzieciom to strasznie przeszkadza.

:) Witam
poproszę o namiary na dr Słowika ;)

brawo dla Majki..

a u nas smutno dzisiaj,zaraz jedziemy na pogrzeb mamy naszego przyjaciela...... :(.

Pozdrawiam Was i życzę milego dnia :-*

A co tu taka cisza???
Pati podaj nr gg albo maila to Ci podam nr do dr Słowika.
A ja się dzisiaj umówiłam z kumpelą i... nie moge odpalić samochodu. Niech to szlag!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry