• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja juz w czasie moich przejsc ciążowych przerobiłam 3 zobaczymy czy ten (bo teraz to mezczyzna) sie sprawdzi

Arabella ja mieszkałam 23 lata w forodnie a na wyżynach mieszkam od niecałych 4 miesiący
DZIEKI ZA PRZYWITANIE

natalya jakbys miała jakis dobry cynk na gin to daj znac

reklama
Jeżeli chodzi o dobrego gina to polecam dra Ludwikowskiego, z tego co mi wiadomo jest też jedynym andrologiem w Bydgoszczy. Przyjmuje przy rondzie Kujawskim a pracuje w Bizielu.

tez słyszał o wasilewskim

teraz chodze do tyszkowskiego z biziela no i zobaczymy
bo co do lekarzyz 2 mam bardzo złaopinie przelezałam tam 11 tygodni w pierwszej ciąży TRAGEDIA

tak ale ludwikowski zajmuje sie akurat innymi problemami niz mój bo ja zachodze w ciąże bez problemu (mamy 3 na 3 trafienia) a on sie w tym bardziej specjalizuje
ale słyszał ze jest ok i pomógł moim koleżnkom

Witaj Rybko, ja moge polecic jedynie lekarzy z 2. Jakos bardziej mi podpasowali.

Arabello Majka wazy juz ponad 7kg i dobija do 70 cm i 3 niestety przesikiwala gora. Dziewczynka a daje rade.

U nas na te upaly najlepsza jest piwnica u moich rodzicow. Chlod bije od kafelkow dodatkowo jak napuszcze zimnej wody do wanny w ktorej zwykle nasz pies byl kapany to moge sie przeprowadzic tam na stale. W mieszkaniu tez puszczam wode pod prysznicem i do wanny i w lazience mamy oaze zimna. Az sie boje rachunku za zimna wode :)

Kojca jeszcze nie mamy, ale lozeczko turystyczne jest calkiem mocno eksploatowane i uwazam je ze dobry zakup.

mkkafe pisze:
Zabawki - wiem jakie bo moj tez ma je na siateczce
Ale nowy na allegro 249 wiec pewnie podziekuje
Ale zapytam - to jej pieniadze

Aaa, kolezanka z Bydgoszczy wiec bez kosztow wysylki

na allegro nie ma takich samych
sprawdzałam ;D

są te małe i bez zabawek :)

nasz kosztował 350 pln

gonia77 pisze:
Melanie? Warto mieć kojec? Ja przy pierwszym nie miałam, a teraz się zastanawiam... 8). My teraz nie planujemy żadnych wyjazdów, więc kojec byłby tylko w domu...Jakie zdanie ma reszta kobitek?
P.S. Melanie? To jak to jest z tymi kolorami pieluszek? ;D ;D ;D ;D ;D

Nie wiem czy warto. To zależy Gonia....
u nas kojec jest niezastąpiony, w łóżeczku Pariska się obija i nie zostawiłabym jej schodząc na chwilę do kuchni czy idąc do łazienki
a w kojcu skacze i sie rzuca i nic się jej nie dzieje ;D
a ten kojec sie na wyjazdy raczej nie nadaje, bo on jest ciężki :P
to nie jest łóżeczko turystyczne.

Co do pieluszek, to te zielone są FLEX czyli są elastyczne na pleckach
a te różowe takie nie są a pozatym , to nie wiem co różowe mają za dodatki, bo ich nie kupuję ;D

natalya pisze:
czekam az mnie dziewczyny oswica. poszlabym do wasilewskiego ale  ztego co wiem to nowych pacjentek nie przyjmuje (tak bylo przynajmniej jak byma  w ciazy)

ja bylam jego nowa pacjentka, no prawie nowa, pierwsze slysze o tym
no i w gabinecie czesto spotykalam kobitki ktore wpadaly tylko na USG

reklama
Melanie pisze:
mkkafe pisze:
Zabawki - wiem jakie bo moj tez ma je na siateczce
Ale nowy na allegro 249 wiec pewnie podziekuje
Ale zapytam - to jej pieniadze

Aaa, kolezanka z Bydgoszczy wiec bez kosztow wysylki

na allegro nie ma takich samych
sprawdzałam  ;D

są te małe i bez zabawek  :)

nasz kosztował 350 pln

te na allegro sa metr na metr z groszami i wiem ze wiekszy nie wchodzi w gre ze wzgledu na male mieszkanko wiec zupelnie odpada. Dzieki za fatyge

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry