Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mkkafe pisze:Melanie pisze:mkkafe pisze:Zabawki - wiem jakie bo moj tez ma je na siateczce
Ale nowy na allegro 249 wiec pewnie podziekuje
Ale zapytam - to jej pieniadze
Aaa, kolezanka z Bydgoszczy wiec bez kosztow wysylki
na allegro nie ma takich samych
sprawdzałam ;D
są te małe i bez zabawek
nasz kosztował 350 pln
te na allegro sa metr na metr z groszami i wiem ze wiekszy nie wchodzi w gre ze wzgledu na male mieszkanko wiec zupelnie odpada. Dzieki za fatyge
NIE!! najpierw chce sie wyspacmago pisze:A takie pytanie z innej beczki: dziewczynki myślicie już o kolejnym bobasku ? Oj bo mnie ostatnio strasznie nachodzi i się biję z myślami...... Ech.......
my czesto jak mamy duzo ludzi to zeby nie stac przy garach robimy grilla alebo gurmet(nie wiem jak to sie pisze) taka plyta ktora sie stawia na stole i smazy male kawalki miesa. szczerze powiem ze bym chciala cos innego zorbic no ale to juz zalezy od mojego niemeza bo on gotuje.mago pisze:PS. Jeszcze jedno: podpowiedzcie coś na menu roczkowe. Czeka mnie przygotowanie imprezy i już choruję z tej okazji ;-)
mago pisze:A takie pytanie z innej beczki: dziewczynki myślicie już o kolejnym bobasku ? Oj bo mnie ostatnio strasznie nachodzi i się biję z myślami...... Ech.......
natalya pisze:najlepeij trzeba bylo dwojke od razu;D