reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pati - no no no !!! Istny BABY BOOM nam się zrobił ! Gratulacje dla was i wszystkiego najlepszego, i najzdrowszego. To co, córeczka ???
Kurcze dziewczyny może to zaraźliwe jest ??? Co na nasz wątek wchodzę, to ktoś w ciąży !
Ja też siostrzyczkę poproszę dla mojego urwisa. Ale może jednak za roczek ;) .

hehe mam wrazenie ze najwiecej dzieci jest 9 miesiecy po wakacjach. widze ze wasz wyjazd byl bardzo owocny:) gratuluje i zycze szczesliwych 9 miesiecy...
p.s. mam przeczucie ze to bedzie corka bo samuel mi sie kojazy strasznie ze starszyb bratem co siostry na podworku broni:) a puzniej ona sie bedzie podkochiwac w jego kolegach:)

natalya pisze:
hehe mam wrazenie ze najwiecej dzieci jest 9 miesiecy po wakacjach. widze ze wasz wyjazd byl bardzo owocny:) gratuluje i zycze szczesliwych 9 miesiecy...
p.s. mam przeczucie ze to bedzie corka bo samuel mi sie kojazy strasznie ze starszyb bratem co siostry na podworku broni:) a puzniej ona sie bedzie podkochiwac w jego kolegach:)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

faktycznie ::) super skojarzenie :) :) :) :)

Dzieki za nazwy tych odżywek!!! GRATULUJE PATI  ;D ::).
Jestem w szoku...umówiłyście się? :D :laugh: :D :laugh: :D :laugh:
To dla Pati dziewczynki a dla Melanie chłopaczka? Jakie macie typy?

Pati, z tego wszystkiego nikt nie zauważył mojego pytanka o okna...ale cóż wybaczam ;D ;D ;D, w końcu nie co dzień zachodzi się w ciążę... ;D ::) Jak już złapiecie oddech to poproszę o ewentualne adresy lub chociaż nazwy firm...Dzięki :P

reklama
Pati gratulacje!!!

Chyba przestane tu zagladac bo to moze być zaraźliwe hehe, chciałabym siostrzyczkę dla Frania ale za jakiś czas dopiero.

A co do włosów to moja zaufana fryzjerka powiedziała mi, że na to karmieniowe wypadanie to jedyne słuszne antidotum to czas (czytaj: samo przyszło samo pójdzie). Bo nie ma na to środków - no chyba żeby hormony "ujarzmić" !

Jesli idzie o okna Gonia to ja mam z TOMAXU czy TOMBUDU (musze sprawdzić) a rodzice z Sokółki ale z drewna. Moje są takie sobie ale rodziców extra.

pozdro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry