reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wronka, dopiero teraz zauważyłam ze Twoja córcia, urodziła sie tego samego dnia i miesiaca co Samuelito
Tylko on pięć latek wczesniej :laugh: ;)

reklama
Rano tak szybko pisalam ze zapomnialam powitac GeHe a wiec male sprostowanko witam serdecznie  :)
Asioczek taki sam sweterk kupilam Iguni w listopadzie fajny jest bo mieciutki wtedy te sweterki byly we wszystkich rozmiarach. A ceny w Wojciku faktycznie zabijaja ale czasem nie mozna sie oprzec. ;)
Z tym spaniem macie przerabane ja odpukac nie mam jak na razie  takich problemow moje dzieciatko spi rewelacyjnie do rana  za to spac chodzi pozno, a w ciagu dnia sypia bardzo malo woli raczkowanie i zabawe na podlodze.

My dzisiaj po szczepieniu. Waga 6600 a długość uwaga... 66cm. Może wasze maluszki były w tym okresie większe ale ja pisze "uwaga" bo od ostatniego szczepienia urósł 6 cm przez 6 tygodni. To chyba sporo ???

Co do nocek to ostatnio mamy cześciej pobudki na karmienie jakoś tak się poprzestawiało. Po którymś z kolei tak ok. 3-4 godziny po odłożeniu do łóżeczka zamiast spania jest rozbrajający usmiech. No i gadanko - ale synuś na tyle wporzo, że ja się kłade do łóżka i nie gasze lampki, a on gada do szlaczków na scianie i tak z jednym okiem otwartym czuwam aż się zmęczy i sam usnie.

Aśka sweterek sliczny.

Co to ja jeszcze chciałam.... eee nie pamietam.

Wronka.....za dwa dni na moim suwaczku tez bedzie 5 lat i 7 miesięcy,bo póki co,to do ósmego stycznia jest 6.......
.............a zresztą czy to wazne,tak czy siak moj syn rowniez jest 8.06 ;) :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry