reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wiecie co???
A ja z innej beczki... Rok temu nosilam juz w sobie mala fasolke. Jagodzinka zostala poczeta 5 stycznia, wiem o tym bo dokladnie sledzilam swoj cykl. To bylo nasze marzenie od roku, wyczekana Kruszynka...Jak sobie teraz to przypominam - wzruszam sie i jak tylko sie doprowadze do porzadku i organizm sie zregeneruje - chyba zaczniemy powaznie myslec o trzecim baby...Tylko najpierw metraz trzeba zmienic...

Mel hiper sympatyczne suczysko...I takie wlochate

reklama
nie wiem..
Musze byc jeszcze na wychowawczym aby wykorzystac socjale z zakladu pracy....
Ale musimy juz mieszkac w domku bo na dwoch pokojach nie ma szans...
troche sie boje, musze przyznac, ale sama nie wiem czego..Chyba finansow, chcialabym zapewnic calej trojce udany  start w dorosle zycie

hihi.gif
hihi.gif
hihi.gif
hihi.gif
hihi.gif
hihi.gif

qrka!!!!
mialam ciasto na jutro piec..mamy gosci..nastepna ciezarowa mnie odwiedzi, heh i zabierze ciuszki po Jagodi
wiec koniec wylegiwania pupy na sofie, juz mnie lewa strona od lezenia boli ;D ;D ;D

aaa
Mel wybierasz kino w srode? King kong graja

reklama
aaa, king kong zalezy jak kto lubi i dla informacji on z reklamami trwa prawie 4 h
ja nie moge sie doczekac narni - tylko na razie to czasu brak

mel - stonka fajna , hehehhehehe, bazdzo, no ten... bezposrednia... buahahhahahahah

mka - u nas tez dzis beda znajomi ktorzy maja miec bobo w marcu :D i bede z nimi robic matyldowej szafy przeglad- wszystkiego nie dam, ale cos tam pewnie tak, a cos pozycze ;D
tez bym chciala drugie bobo, ale kiedy to sie okaze, jak pojdzie zle/dobrze (zalezy jak na to patrzec) to za 6 m-cy zaczne sie starac ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry