• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Rybciu dziekujemy za buziaczki
Malutki chowa sie super,jest zdrowy kochany,grzeczny.Ładnie spi w nocy.
A oto zdjęcie mojego przystojniaka
1001148if6.jpg

hey, u nas (odpukac) wczorajszy dzień był super ;) mały czy na lezaczku czy na macie cały dzień sie śmiał i gaworzył... nie miałam dziecka!!! tylko przerwy co 3 h na jedzonko i sie sobą zajmował... w takim szoku byłam ze co jakis czas szłam do niego "pogadac"... od razu mi przeszły wszystkie nerwy i uwierzyłam , ze macierzyństwo moze byc piekne ;)
teraz śpi sobie, wiec mam zamiar ruszyc dalej ze sprzątaniem

Witam,

Reniferku, bardzo miło czytało mi sie Twojego ostatniego posta, oby tak dalej:-)

Agnes, nie przesadź z porządkami:tak:, ale wydaje mi się, że masz rację, każdy lubi mieszkac w czyściutkim domu;-),

Women, jak mały sie ładnie usmiecha:-D, fajny chłopak

My chyba gotowi do świąt:tak:, prezenty spakowane:-D, walizki tak w połowie:-p, więc tylko do jutra i do mamy na całe świeta:cool2:

Hej laseczki
Dziękuję w imieniu Synusia
Synuś jak byłam u pediatry jak miał 2,5 tyg ważył 4650gram,po wyjsciu ze szpitala wazył 3850 takze przybrał w 2 tygodnie 800 gram,pani dr mowila ze troche duzo,ale ogolnie mały jest duzy wiec sie nie przejmuje,jak chce jesc niech je.
1001195nn9.jpg

reklama
Women,

DOrian to faktycznie niezły chłop :-) to super, ze ładnie śpi czyli jestes wypoczęta.

Renifer,

Ja już przywykłam do tego, że mój młody się sobą zajmuje a ja cos innego robie i od czasu do czasu sie bawimy i tak w kółko :-)

Ewelina,

nie przesadzę, bez obawy ;-)wczoraj zalało nam sie pol mieszkania, dzieki kochanemu wezowi od pralki.... wiec wypralo kilka dywanikow i wymylo podlogi :wściekła/y::no::baffled: w kazdym razie od razu mi humor sie zepsul ...

a dzisiaj juz choinka ustrojona i jest pieknie. pokoj Igora odgracony :) łozeczko turystyczne-kojec tez juz stoi i Igi w nim dzisiaj mial pierwsza drzemkę :-)

ok, ide piec piernik ... to bedzie moj pierwszy raz :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry