hehe a ja robię porządek w jednym pomieszczenie bałagniąc w poprzednio uprzątnietnym, ale musze odgracić pokój małego, bo już za niecałe 2 tyg tam będzie docelowo sypiał ! a my wreszcie będziemy mieli więcej miejsca w sypialni, bo zniknie łóżeczko
wczoraj byłam na kręglach z pracy i zobaczyłam tyle nowych twarzy, że szok

trochę się stresuję tym powrotem ... tyle się zmieniło ... ale podobno wyczekują na mnie, bo znowu trzeba ludzi do pracy w bagnie rosyjskim

co mnie cieszy, bo już niedługo zapomnę jak się gada w tym języku
obudziłam się taka leniwa a teraz rozpiera mnie radość hehe i mąż mi przysłał milusi smska
Madziara,
prawda, ze taki prezent w postaci bonów to super niespodzianka

ja jeszcze moich nie wykorzystałam do konca, zostawiłam coś na nowe okulary bo mam do tego znizkę w vision express. chcialabym pojsc w nowych oprawkach do pracy

tyle, ze zawsze mi ciezko jakies wybrac i musze znalezc sobie kogos jako dobrego doradcę
dziewczynki,
sprzatajmy i krzatajmy sie, my tez wyjezdzamy na swieta i nikt do nas nie przyjdzie z wizyta, ale ja wole miec posprzatane i wykorzystuje do tego meża

a w przyszlosci i synka

mysle ze warto tak rodzinnie robic przygotowania, zeby potem wspolnie odpoczac w przytulnym domku i pomyslec, ooo z tego klosza od lampy mogę jesc bo zostal umyty na swieta hehehehe
buziaki