• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale ciszą zawiało:-)
hehehe byłam dziś w biurze meldunkowym po wniosek do zameldowania i nie zostałam wpuszczona bo kolejka podobno od rana stała (była 13 ) dopiero interwencja pani z innego okienka pomogła, masakra dlaczego ludzie zawsze zwlekają na ostatnią chwilę?

reklama
tak, w tv mówią o tych kolejkach. osobiście uważam, że powinny być kary za takie olewactwo... biedni urzednicy ;-) wyjatkowo im wspolczuje ... z reszta jak ktos lubi stac w gigantycznych kolejkach to sie nigdy nie nauczy :-) to chyba wystarczajaca kara ...

moje dziecko w najlepsze sie bawi w lozeczko, zdejmuje sobie ubranko bo cwiczy łapanie się za stopy ... a taki był senny ... no ale potem zrobił gigantyczną kupę i trzeba go było przebrać ... :baffled: i żeby poźno zasypiając spał do szóstej, ale gdzie tam ... :confused::dry:

musze cos wykombinowac zeby spal dlugo bo zaraz do pracy ide i chcialabym troszke chodzic tam wyspana :tak:

hey

my wczoraj byliśmy w carrefurze na glinkach i nie przemawia do mnie jakos ten sklep... galeria pomorska jest dużo lepsza...
SOPPANA ja wczoraj tez swoje z mikim odstałam - myslałam ze nie bedzie ludzi bo na swietach kazdy sie obkupił, ale niestety myliłam sie... tylko 5 kas czynnych i do kazdej długie węzyki... ludzie sie na mnie i na mikiego patrzyli jak woły na karoce ale nikt nie pomyslał zeby nas przepuscic... na szczescie zakupy były z mezem i on tachał pełen wózek - ja bym chyba z tymi zakupami i z dzieckiem eksplodowała...

AGNES u mnie miki robi kupe centralnie po przebraniu! :sorry2: ma facet wyczucie ze szok ;):-D:-D

my dzis ruszamy chyba dupska na obiadek, mąz ciągnie mnie do pasibrzucha pod piłe, bo ma w pile jakąś sprawe do załatwienia, jutro przychodzą do nas znajomi i tak sie bedą jakos kolejne dni kulac... byle do nowego roku...

buziaki przesyłam i zdrówka zycze !!

Kolejki są, bo są teraz końcoworoczne wysprzedaże.

Ja dziś będę szukać jakiejś dużej skrzyni na zabawki. Może wiecie, gdzie można dostać coś tak dużego jak to:
SKRZYNIA NA ZABAWKI 45 litrów + BANER GRATIS !!! (289211661) - Aukcje internetowe Allegro
:confused::confused::confused::confused::confused:

Wczoraj sprzedałam na Allegro łóżeczko i komodę kąpielową. Cieszę się, bo dostałam za nie całkiem dobre pieniądze :tak:Oliwka i tak nie śpi w łóżeczku, tylko z nami w łóżku. Stało już od dłużego czasu bezużyteczne i zajmowało miejsce w i tak ciasnym pokoju, więc zdecydowaliśmy się na sprzedaż.

Kasiad my też planujemy zakupić szkrzynię na zabawki, bo jak na razie to większość jest pod łóżkiem:confused: a ulubioną zabawą Ignasia jest wyrzucanie wszystkiego z pudełka (z wkładaniem juz jest gorzej ) w dodatku dostał klocki i wszedzie ich pełno.
Bardzo ładne skrzynie były kiedyś w liroy-merlinie;-) ale nie chce mi się aż tam jechać, może w obi coś bedzie?
A spózniony mikołaj przyniósł Ignacowi taką fajna zabawkę WYWROTKA KIDDIELAND (289515609) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiad takie skrzynie byly w carrefourze w galerii pomorskiej i to w promocji za 17 zł. Fakt że bylo kilka sztuk ale bylam 2 dni temu to może jeszcze będą.
Ja kupowalam skrzynki w Leroy Merlin ale takie bez kółek i i z plaskim przykryciem bo potrzebowalam większą ilość:)

Dzięki Soppana, może się wybierzemy do Liroy'a.
Oli teraz jest na etapie wkładania i wyciągania mniejszych przedmiotów z większych, super bawi się żyrafką Fisher Price'a do której się wkłada klocki. Ale oczywiście nie sądzę, żeby chciała sprzątać po sobie zabawki do skrzyni.

Kasiad a ja ci radze się zastanowić czy nie lepiej kupić skrzynie z prostym wieczkiem, które w przyszłości będzie można postawić jedna na druga. My mamy taka jak ty chcesz i tylko kłopot bo nic na nią nie postawię a zabawek przybywa i bardziej się sprawdzają te z prostymi wieczkami.
A jeśli chodzi o sklepy gdzie można je kupić to Nomi i Castorama.

Soppana miło było mi cie poznać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry