Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Pojechaliśmy do Carrefoura i kupiliśmy skrzynię pirata - ostatnią
Zostały jeszcze 3 połamane wieczka
(nie wiem, chyba ludzie pokupowali same skrzynie bez wieczek). A zaraz po nas jedna pani takiej samej szukała, więc mieliśmy szczęście.
Madziara, ta z wieczkiem wypukłym nam się bardzo podoba, a póki Oli jest z nami w pokoju, to za dużo zabawek i tak nie może mieć. A za taką cenę (16,99 zł) to może być tylko na rok, potem pewnie i tak się połamie.
A tak w ogóle to już przegięcie, że na Allegro za taką samą skrzynię trzeba zapłacić 42 zł plus 10 zł koszty przesylki
Ja kupiłam w promocji, ale nie sądzę, żeby była przed obniżą ceny droższa niż 30 zł.

Zostały jeszcze 3 połamane wieczka
(nie wiem, chyba ludzie pokupowali same skrzynie bez wieczek). A zaraz po nas jedna pani takiej samej szukała, więc mieliśmy szczęście.Madziara, ta z wieczkiem wypukłym nam się bardzo podoba, a póki Oli jest z nami w pokoju, to za dużo zabawek i tak nie może mieć. A za taką cenę (16,99 zł) to może być tylko na rok, potem pewnie i tak się połamie.
A tak w ogóle to już przegięcie, że na Allegro za taką samą skrzynię trzeba zapłacić 42 zł plus 10 zł koszty przesylki
Ja kupiłam w promocji, ale nie sądzę, żeby była przed obniżą ceny droższa niż 30 zł.