• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hejka dziewczyny dzisiaj obudziłam się w nadzwyczaj dobrym humorze:-)chyba wiosna już blisko:tak:No kobitki dziś nasz dzień co prawda trochę komunistyczne to święto ale co tam NAJLEPSZEGO DLA WAS I DLA SIEBIE :-D:-D:-):-)

Oj rośnie ten mój synuś. Coraz ciężej się go nosi. W tej chwili uskutecznia kulanie sie. Dobrze, że mamy duży materac ale i tak się dzisiaj zdziwiłam jak szybko się przykulał z jednego końca na drugi.

Soppana to może się umówimy na poniedziałek - bo będę na Dworcowej.

A my dzisiaj od rana spędzaliśmy czas kulturalnie. Agatka miała w Operze spotkanie z reżyserem. Juz wam mogę zdradzić, że będzie śpiewać w chórze Opery w przedstawieniu "Jas i Małgosia" - premiera pod koniec kwietnia.
A Ewka brała udział w ogólnopolskim konkursie tańca, który odbywał sie w Pałacu Młodzieży. Wyniki dopiero późnym popołudniem, ale mi się podobało jak jej zespół tańczył. Nawet mały grzecznie siedział i nie bał się głośnych dźwieków.

Ewelina jak będzie ładna pogoda to możemy się spotkać
I zobaczymy jak nasze pociechy będą się razem bawić.
Piotruś na prawdę jest przystojniakiem aż sama bym się w nim zakochała jak by miał z 25 lat więcej

Dziewczynki co do kina to dam znać w poniedziałek góra w wtorek.

Cześć kasia_s :-) Czy my się skądś nie znamy ;-) :-D Chodzisz jeszcze z brzuszkiem :confused:
niestety jeszcze tak:tak: wczoraj wróciłam ze szpitala, leżałam 6 godz pod kroplówką, miłąm miec wywoływany poród ale Julce się jakoś nie spieszy na świat:-D około 24 przenieśli mnie na patologie a rano po badaniach puścili do domu:-( a juz miałąm nadzieję:-)

Madziara ja w pon idę na 6 godzin tylko jeszcze nie wiem na którą, wieczorem będe wiedzieć, za to wt i śr mam na 13 więc do południa możemy się gdzieś spotkać na spacerku:tak:mam odłożone trochę ciuszków, może się coś przyda:tak:
Wczoraj zamiast odpoczywać babcia zarządziła generalne porządki - w dzień kobiet:baffled: tak mnie wszystko boli że nie mogę patrzeć na tą lśniącą czystość:szok:
Aha świaniak zaszlachtowany:-D i poćwiartowany, wczoraj zapeklowalismy mięsko na pieczeń na imprezkę roczkową:-) mam fajnego kierownika i tak sobie pozamieniałam ze mam wolne w piątek i sob na przygotowania:tak: tylko Ignaś nie chce dmuchać świeczki:confused: najchętniej to by ją rączką zgasił

Kasia_s nie martw się, niedługo się doczekasz. A może już właśnie rodzisz :confused::-)

Soppana, Oli się nie nauczyła dmuchać na roczek (jako jedyna z moich dzieci) więc ja jej trochę musiałam pomóc ;-) Dmuchać się nauczyła miesiąc po roczku, teraz mi cały czas gra na flecie :-D

A ja dziś mam trochę roboty, dziś przychodzą do nas goście na Pauliny 17tkę. Także dopijam kawkę i spadam do kuchni :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry