• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No to jak dziewczynki z kinem :confused: Ktoś jeszcze zdecydował się w ostatniej chwili:confused:
Rybcia niestety nie może, Dominika jej się rozchorowała :-(
Arabella rozumiem, że idziesz z nami :-) Super!
Renifer dziś też potwierdziła swoją chęć pójścia :tak:
Czy ktoś jeszcze chętny :confused:
W każdym razie spotykamy się jutro w Multikinie o 11.30.

A co za problem Ewelina, żeby Piotruś sobie tę drzemkę uciął w wózku na spacerze do kina i w kinie :confused: Przynajmniej będziesz mogła spokojnie film obejrzeć :tak:

No tak jak kasiad napisała ja odpadam z kina bo Dominika mi się rozchorowała.
Jutro z rana ide z nią do lekarza i pewnie jeszcze do okulisty bo zaczęło Dominice ropieć oczko.

Dziewczyny dzięki za pocieszenie :-) no cóż tym razem to rzeczywiście Maleństwo podejmie decyzję kiedy zawita na tym świecie :-D

Renifer_24 tak to mój pierwszy poród i może dlatego nie moge sie już doczekać:tak:a zamierzam rodzic w "dwójce", tam jest też mój lekarz prowadzący, poza tym lezałam tam kilka razy na patologii i miałąm okazję poznać kilka połóżnych no a poza tym kilka koleżanek zdało mi relację z ich porodów w tym szpiatlu i były zadowolone :-) więc teraz czekam :-) a jutro juz wyznaczony termin :szok: jak ten czas szybko zleciał :baffled::confused:

Kasia s trzymaj sie- kiedys urodzisz:-). Potwierdzam fajnie jest w 2.
Dziewczyny czy ktoras miala siniaki po podaniu zelaza (zastrzyk w tylek)? Bo mi dali kilka zastrzykow i mam 3 duze siniaki a juz prawie 4 miesiace po porodzie. To nie boli ale paskudnie wglada:no: kiedy to znika? Moze czyms to smarowac?
Co do Sandra SPA- to tez slyszalam, ze to raj i jade tam w sierpniu z kolezanka i dzieciakami:-) Do kina pewnie nie dotre, bo w tych godzinach to my sie budzimy.
Pozdrawiamy

hey

kasia_s ja tez rodziłam w dwójce i choć mi najlepiej nie poszło, to rzeczywiscie personel bardzo miły... !! trzymam za Ciebie kciuki, marzec jest bardzo pięknym miesiacem na narodziny dziecka, ja drugiego bobolka tez bede sie starała urodzic na wiosne...!

djanya ja Ci nie pomoge z tymi zastrzykami, moze inne kobietki cos wiedzą!

u mnie z kinem nadal sie nic nie zmieniło. Bede w kinie o 11.30; mam nadzieje ze miki da mi choc część filmu obejrzec... :sorry2:

pozdrówka dla wszystkich!

Kasiad Piotrus juz od dawna nie ucina sobie drzemek w wózku, zawsze śpi w łóżeczku, nie wiem, czy by mi zasnął, czy nie wyłby cały czas:szok:

a tak poza tym, to w nocy dostał kataru, nosek zapchany, oczka załzawione, jak nie bedzie lepiej, to czeka nas wizyta w przychodni:no:

reklama
My już po Multibabykinie :tak: Najpierw Oliwka była do opanowania, początkowo nawet grzecznie siedziała na krześle, potem zaczęła być śpiąca i marudna. Chciała koniecznie pochodzić sobie po schodach, więc mi tam uciekała :dry: Musiałam ją na siłę wsadzić do wózka i powozić, poryczała trochę, ale w końcu zasnęła. Uff! Resztę filmu obejrzałam w spokoju. A film był bardzo fajny, taki typowo babski. Ogólnie to bardzo fajna sprawa, napewno się jeszcze wybierzemy :tak:
A synuś Renifer był wyjątkowo grzeczny. Jednak taki maluch na rączkach jest bardziej do opanowania, no chyba, że zacznie się drzeć, ale Miki dał mamusi obejrzeć film w spokoju :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry